Westline vaatwasser DWW1539WH

WESTLINE DWW1539WH
Stil en energiezuinig: het zijn de twee grote pluspunten van de WESTLINE DWW1539WH. Bovendien is deze vaatwasser voorzien van maar liefst tien verschillende reinigingsprogramma's, uitgestelde start timer functie én een handig kinderslot.
Stille hulp in het huishouden
Het geluidsniveau van deze vrijstaande vaatwasser is 39 decibel. Dit geluid is absoluut niet storend te noemen, waardoor deze vaatwasser zeer geschikt is om te plaatsen in een open keuken.
Zeer energiezuinig
Een energie-efficiëntieklasse van A+++ komt neer op een gemiddeld jaarlijks energieverbruik van 239 kilowattuur. Dit betekent dat het apparaat zeer bewust omgaat met energie. Dit gegeven maakt de keuze voor de WESTLINE DWW1539WH een milieubewuste keuze.
Uiteenlopende programma's en functies
Met maar liefst tien verschillende reinigingsprogramma's heb je bij deze vaatwasser een ruime keuze uit diverse reinigingsopties. Wanneer je zo snel mogelijk schone borden nodig hebt, kun je het snel programma inschakelen en al na 30 minuten genieten van een blinkend schone vaat. Deze vaatwasser gaat al spaarzaam om met energie, maar wanneer je nog meer energie wil besparen, is het ook een optie om gebruik te maken van het Eco programma. De uitgestelde startfunctie maak het jou nog gemakkelijker. Wanneer je bang bent om te vergeten de vaatwasser aan te zetten, kun je dit al van tevoren regelen. Dit is mogelijk tot wel 24 uur vooruit. Deze functie is ook erg handig wanneer er 's nachts goedkopere energietarieven gelden dan overdag.
Aan alles is gedacht
Westline heeft bij deze vaatwasser maatregelen genomen om het apparaat zo veilig mogelijk te maken. Zo kan er dankzij de AquaStop-functie geen waterschade ontstaan door een eventuele lekkage en zorgt het kinderslot ervoor dat de vaatwasser niet zomaar tijdens het reinigingsproces opgemaakt kan worden. De WESTLINE DWW1539WH is een fijn apparaat met veel verschillende reinigingsprogramma's. Deze stille kracht is zeer spaarzaam voor het milieu en bovendien maken de diverse functies, zoals de startfunctie en het kinderslot, het apparaat nog prettiger in gebruik.

 

Prijs: 379.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...