Tefal blender BL2338

Tefal blender BL2338
Met de Blendforce Maxi Glass blender, geniet je van perfecte mengresultaten! Dankzij de Tripl'Ax Technologie kun je eenvoudig ingrediënten tot een glad resultaat bereiden; van het mengen van fruit en het snijden van groenten tot het crushen van ijs. De Tefal blender bevat 6 roestvrij stalen messen en heeft 3 functies:
Cyclonisch effect: creëert een cyclonisch effect met als resultaat zachte en homogene bereidingen
Optimaal mixen: mixt en crusht alle soorten ingrediënten fijn
Laat geen stukjes achter: zorgt ervoor dat er geen stukjes onderin de kan achterblijven.
En schoonmaken is dankzij het gepatenteerde “double-click”-systeem ook heel eenvoudig: met de eerste klik wordt de kan ontgrendeld, en met de tweede klik kun je de messen veilig uitnemen om deze schoon te maken. En om het geheel compleet te maken heeft de Blendforce Maxi Glass blender een vermogen van 600 W en 5 snelheden en een pulsestand, voor een perfecte beheersing van het mengproces.
Voordelen
Blendforce Maxi Glass met Tripl'Ax Technologie: 6 roestvrij stalen messen en 3 functies voor ultieme resultaten
Cyclonisch effect: creëert een cyclonisch effect met als resultaat zachte en homogene bereidingen
Optimaal mixen: mixt en crusht alle soorten ingrediënten fijn
Laat geen stukjes achter: zorgt ervoor dat er geen stukjes onderin de kan achterblijven
Gepatenteerd “double click” reinigingssysteem: 1 x klikken om de glazen kan eenvoudig te ontgrendelen en 2 x klikken om de messen veilig te verwijderen voor eenvoudige reiniging
5 snelheden + pulsestand: voor perfecte regeling voor het mengen van een grote verscheidenheid aan ingrediënten
Blendforce Maxi Glass met Tripl'Ax Technologie: 6 roestvrij stalen messen en 3 functies voor ultieme resultaten, Gepatenteerd “double click” reinigingssysteem: 1 x klikken om de glazen kan eenvoudig te ontgrendelen en 2 x klikken om de messen veilig te verwijderen voor eenvoudige reiniging, 5 snelheden + pulsestand: voor perfecte regeling voor het mengen van een grote verscheidenheid aan ingrediënten, Grote inhoud van 2 L, IJscrush-functie.

 

Prijs: 59.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...