Targus iPad 9.7 inch beschermhoes 3D Protection bundel

Een complete 3D bescherming voor je iPad 2017/2018
iPadbescherming tegen krassen en schade. Gemaakt van waterafstotend materiaal die de IPad van vuil en water vrij houdt en voor bepaalde grip zorgt. De 3D beschermhoes valt open te klappen in een praktische handsfree kijkstand en wanneer je de hoes weer dichtklapt, zal je iPad automatisch keren in de sluimerstand. De luidsprekers, camera en knoppen van je iPad zullen niet bedekt worden door de hoes.
Extra bescherming is altijd meegenomen
Je iPadscherm houd je pas echt vrij van krassen, vingerafdrukken en vlekken met de screenprotector van Targus. Gemakkelijk aan te brengen met speciaal samengestelde bellenvrije lijm.
De Stylus pen haalt de creatieve-jij naar boven
Teken, schrijf, ontwerp en klik iconen vooral comfortabel aan met de Targus Stylus pen.Targus Stylus is compatibel met alle capacitieve touchscreen tablets en smartphones, inclusief Apple en Android. De blauwe Targus Stylus kan overal heen, klaar om het verlengstuk van jouw hand en creatieve-jij te zijn als je de behoefte hebt naar professioneel schetsen, schrijven en creëren op jouw tablet. Ontdek meer functionaliteiten op jouw tablet of smartphone met deze accessoire.
De inhoud van de accessoire kit:
Een Fit N Grip 9-10 inch beschermhoes, in het zwart
Een CleanVu reinigingspad
Een Stylus pen voor touchscreenschermen, in het blauw

 

Prijs: 47.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...