Sony systeemcamera a5000 16-50mm zwart

Compactheid en kwaliteit in één
Maak kennis met de kleinste en lichtste camera uit het camera segment. Deze compacte camera met ingebouwde popup flitser en een kantelbaar LCD-scherm, geeft je de mogelijkheid om foto's en video's van kwaliteit te maken.
Een hoogwaardige systeem camera voorzien van alles wat je nodig hebt
Automatische scherpstelling, precisie opnamen en gedetailleerde resultaten: je bereikt het allemaal wanneer je gebruik maakt van deze camera. Dankzij een gevoeligheidsbereik van ISO 100 tot 16000 maak je prachtigste foto's met geweldig licht. De ingebouwde zoomhendel zorgt ervoor dat de zoomfunctie van het apparaat met één hand te gebruiken is. De handgreep zorgt ervoor dat jij stabiel de beste opnames kunt maken. Door vooraf de juiste instellingen te kiezen met behulp van Superior Auto maak je de foto's geheel naar jouw wens. ILCE-5000 past de instellingen automatisch aan, zodat jij kunt rekenen op prachtige foto's zonder beeldruis. En ben je klaar met het maken van jouw beeldopnamen? Dan steek je deze compacte camera gemakkelijk in jouw jaszak of tas.
Creatief met jouw opnamen
Dankzij het ingebouwde Photo Creativity programma voeg je mooie beeldeffecten toe. Kies er bijvoorbeeld voor om de achtergrond te vervagen, zodat alle aandacht gericht is op één punt. Of maak gebruik van de mogelijkheid om de helderheid en levendigheid van de foto aan te passen. Door verschillende camera-apps van PlayMemories te installeren kun je nog meer effecten toevoegen, zoals motion-shot en time-lapse.
Video's van HD-kwaliteit
Naast het maken van ultrascherpe foto's zijn ook de videoresultaten van deze camera verbluffend. Met een maximale video resolutie van 1920 x 1080 pixels maak je video's waarmee je YouTube kunt veroveren.
Deel jouw foto's en video's met de rest van de wereld
Wanneer je tevreden bent over de vastgelegde beelden, verstuur je jouw foto's en video's gemakkelijk door middel van NFC en Wi-Fi. Dit kan geheel draadloos als je beschikt over apparaten met NFC. Iedereen zal versteld staan van de foto's en video's die je hebt gemaakt met deze systeem camera!

 

Prijs: 369.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...