Smeg koelvriescombinatie FAB30RO1

De Smeg FAB30RO1 koelvriescombinatie: opvallend, uniek en energiezuinig
Deze oranje Smeg koelkast met vriesvak is uniek. De opvallende kleur en het retro uiterlijk maken het de blikvanger van de keuken. Daarnaast is de koelvriescombinatie energiezuinig, ruim en handig ingedeeld.
Een unieke koelvriescombinatie met retro uiterlijk
Als je op zoek bent naar een unieke koelkast met genoeg ruimte, dan is de Smeg FAB30RO1 zeer geschikt. Niet alleen heeft deze koelvriescombinatie een retro uitstraling uit de jaren '50, de opvallende oranje kleur valt op in elke keuken. Met een koelgedeelte met een netto capaciteit van 229 liter is deze koelkast geschikt voor grotere huishoudens. Daarnaast heeft het vriesgedeelte een netto capaciteit van 64 liter. Je kunt dus ook in de vriezer genoeg boodschappen kwijt. De deuren van deze koelvriescombinatie zijn rechtsdraaiend. Het vriesgedeelte en het koelgedeelte zijn apart te openen met ieder een eigen deur. Aan de binnenkant van het koelgedeelte vind je drie legplateaus, een groentelade voor groente en fruit, een flessenrek en een eierenrekje.
Een energiezuinige Smeg koelkast
Deze koelvriescombinatie van Smeg heeft een energieklasse van A++. Dit is de op een na zuinigste energieklasse. Zo houd je rekening met het milieu en bespaar je daarnaast kosten op je energierekening. De koelkast heeft een optie tot automatisch ontdooien. Dit betekent dat je dit niet meer handmatig hoeft te doen, waardoor je tijd en moeite bespaart. Als je snel iets in wilt vriezen, kun je gebruik maken van de snelvriesfunctie. Bij stroomuitval kun je de inhoud van de koelkast nog 15 uur bewaren. Het diepvriesvak heeft vier sterren, wat betekent dat het vriesgedeelte een temperatuur heeft van -18 graden of kouder. Met de Smeg FAB30RO1 ben je verzekerd van een unieke koelvriescombinatie. De retro uitstraling en de opvallende oranje kleur vallen op. Daarnaast is deze Smeg energiezuinig en heeft het handige functies, zoals een automatische ontdooifunctie en een snelvriesfunctie. Het ruime koelgedeelte met apart vriesgedeelte biedt genoeg ruimte voor grotere huishoudens.

 

Prijs: 1143.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...