Siemens vaatwasser SN236I03KE

Siemens vaatwasser SN236I03KE
Een stijlvolle vaatwasser met antiFingerprint-coating en een helder bedieningspaneel. De afwasmachine is voorzien van 6 programma's, 3 speciale functies, doseerAssistent en aquaSensor. De varioFlex-korven en varioLade bieden ruimte aan 13 couverts.
Flexibel inladen en simpel instellen
De Siemens SN236I03KE is uitgerust met varioFlex-korven met neerklapbare houders voor borden, kopjes en wijnglazen en een besteklade. Dankzij rackMatic techniek kan de bovenkorf razendsnel in hoogte worden versteld om ruimte te maken voor groot vaatwerk. Een varioLade biedt plaats aan standaard bestek en speciaal bestek, zoals opscheplepels en saladecouverts. Zelfs je espressokopjes passen comfortabel in de varioLade. De 6 vaatwasprogramma's (Intensief 70 °C, Auto 45-65 °C, Eco 50 °C, Glas 40 °C, 1h 65 °C, Voorspoelen) zijn met één druk op de knop instelbaar. Bij het Auto-programma meet een aquaSensor hoe vuil je vaat is. De vaatwasser kiest automatisch de meest geschikte watertemperatuur tussen 45 °C en 65 °C en de ideale duur van de spoelgangen. Op het bedieningspaneel van de Siemens SN236I03KE zitten eveneens aparte toetsen voor de 3 speciale functies:
VarioSpeed: Schakel deze functie in om de programmaduur tot 50% in te korten. Het reinigingsresultaat blijft even sprankelend.
IntensiveZone: Slechts rond de onderste korf worden de temperatuur en de druk van het water verhoogd. Erg vuile pannen krijgen zodoende een zwaardere behandeling, terwijl het vaat in de bovenkorf normaal wordt afgewassen.
ExtraDroog: Een langere droogfase en wat hogere temperatuur bij het naspoelen zorgen voor perfect gedroogd glaswerk dat veel langer mooi blijft.
Extra's van de Siemens SN236I03KE vaatwasser
Een doseerassistent zorgt ervoor dat de vaatwastabletten snel en evenredig oplossen in het spoelwater.
Dankzij easyLock gaat de deur vloeiend open en solide dicht.
De iQdrive-motor is uitgerust met wrijvingsloze borstels. De motor werkt erg stil en zuinig en gaat lang mee.
De van roestvrij staal vervaardigde binnenkuip komt met een anti-roest garantie van 10 jaar.
De vrijstaande vaatwasser heeft een elegant ontwerp en is voorzien van een antiFingerprint-coating. De Siemens SN236I03KE zorgt dus niet alleen voor glanzend schone vaat, maar ook voor een prachtige aanblik van je keuken.

 

Prijs: 499.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...