Siemens gaskookplaat (inbouw) EC7A5SC90N

De Siemens EC7A5SC90N 5-pits kookplaat is ideaal voor iedereen die graag complexe gerechten maakt of in grote hoeveelheden kookt. De gaskookplaat is uitgerust met een bediening in de vorm van draaiknoppen die niet minder dan 9 standen hebben. Deze stepFlame technologie laat je toe om de vlam nauwkeurig te bepalen in functie van het gerecht dat je klaarmaakt. Daarnaast is er ook een Duo-wokbrander met een dubbel vlammensysteem voor de heerlijkste wokpannetjes. Met deze gaskookplaat ben je niet meer weg te slaan uit je keuken.
Hoogwaardige materialen en een knap design, Siemens EC7A5SC90N
Hoogwaardige materialen zorgen ervoor dat de gaskookplaat je een optimaal kookcomfort biedt en bovendien makkelijk te onderhouden is. De pannendragers zijn vervaardigd uit een stevig gietijzer in een diepzwarte kleur. De plaat uit roetsvrij staal is licht zilvergrijs wat een leuk contrast geeft. De hoge kwaliteit van de knoppen zorgen ervoor dat de gaskookplaat comfortabel is in gebruik en alles intuïtief ingesteld kan worden. Het geheel kent een fraai design dat in elke moderne keuken als blikvanger zal fungeren. Zeker een open keuken krijgt extra klasse wanneer je voor deze kookplaat kiest.
Snel en veilig koken met de Siemens EC7A5SC90N
Dankzij een elektronische voorontsteking is het niet nodig om je vingers in de buurt van de vlammen te houden wanneer je een vuur wil aansteken. Een druk op de knop zorgt ervoor dat de vlam ontsteekt en je aan de slag kan. Dit maakt de Siemens EC7A5SC90N veilig voor iedereen.
Siemens EC7A5SC90N, 5 vuren voor grote gerechten
Complexe gerechten bevatten vaak tal van ingrediënten die apart bereid moeten worden. In dat geval is een kookplaat met 5 vuren een waar geschenk. Er is plaats voor zowel grote als kleine potten en pannen en dat allemaal op hetzelfde moment. Geef je een diner voor familie of vrienden, dan kan je zonder zorgen aan de maaltijd beginnen en krijg je alles warm en vlot op tafel. De wokbrander laat je bovendien toe om ook dit aspect van het koken volledig te ontdekken en uit te proberen. Een waar plezier voor elke liefhebber van de Oosterse keuken.

 

Prijs: 499.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...