Philips stijltang StraightCare Vivid Ends BHS675/00

Zet je haar in de spotlights
De Vivid Ends stijltang is Philips' eerste stijltang die is ontwikkeld om de kwetsbare haarpunten te beschermen. De geavanceerde SplitStop-technologie zorgt voor prachtig gestyled haar met gezond uitziende punten. Tot 95% vrij van gespleten punten.
SplitStop-technologie ter voorkoming van gespleten haarpunten
Philips' geheim voor de ultieme bescherming tegen gespleten punten is de nieuwe SplitStop-technologie. De unieke combinatie van een UniTemp-sensor en onze gladde keramische platen respecteert de gezondheid van het haar. De UniTemp-sensor beschermt het haar tegen onnodige hitte en onze stylingplaten garanderen minimale wrijving voor ultieme bescherming tegen gespleten punten.
UniTemp-sensor voor prachtig gestyled haar met minder hitte
De UniTemp-sensor beschermt het haar tegen onnodige hitte met een consistentere stylingtemperatuur voor betere prestaties. Krijg hetzelfde resultaat met een 20 °C lagere temperatuur. Creëer de perfecte stijl met gezond uitziende en levendige haarpunten.
Keratine voor betere verzorging
Keratine voor betere verzorgingKeratine voor betere verzorging Keratine is een essentieel onderdeel van het haar en zorgt ervoor dat haar sterk en gezond blijft en er prachtig uitziet. Het keramiek is verrijkt met keratine dat nog beter is voor je haar.
Meer verzorging met ionenconditioner voor glanzend, pluisvrij haar
De negatieve ionen nemen statische elektriciteit weg, verzorgen het haar en sluiten de haarschubben, zodat het haar nog intenser glanst. Het resultaat: glad, pluisvrij haar met een levendige glans.
Extra lange platen (105 mm) voor snel en eenvoudig ontkrullen
De ontkrulplaten hebben een professionele lengte van 105 mm voor sneller en gemakkelijker ontkrullen.
Keramische laag voor soepel glijden en bescherming tegen beschadigd haar
De gladde platen met een keramische buitenlaag glijden soepel en voorkomen dat het haar wordt beschadigd tijdens het stylen.
11 digitale temperatuurinstellingen voor absolute controle
Met het digitale display met 11 temperatuurstanden tot 230 °C heb je absolute controle over de temperatuur en kun je die aanpassen aan je haartype om beschadiging te voorkomen.
Koelblijvend uiteinde om eenvoudig krullen en golven te maken
Het uiteinde van de styler is van speciaal warmte-isolerend materiaal gemaakt om het koel te houden. Zo kun je de styler tijdens het krullen veilig vasthouden om prachtige krullen, golven en veerkrachtige kapsels te maken.
Automatische uitschakeling voor veilig gebruik
Deze styler heeft een automatische uitschakeling. Dankzij deze functie hoef je je geen zorgen te maken als je het apparaat per ongeluk aan hebt laten staan. Het apparaat wordt na 30 min. automatisch uitgeschakeld.

 

Prijs: 42.19  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...