Philips espresso apparaat HD8977/01

De ultieme koffie-ervaring thuis
Met de Saeco GranBaristo Avanti kunt 18 onweerstaanbare dranken maken. Elke drank kan worden aangepast aan jouw smaak en wordt rechtstreeks via jouw smart device bereid. Het onderhoud is bijzonder eenvoudig met de stapsgewijze handleiding via de app.
Avanti-app
De Saeco Avanti-app biedt onze meest geavanceerde espresso-ervaring. Je hebt toegang tot een wereld aan heerlijke koffievarianten aangepast aan jouw persoonlijke smaak. Je kunt eenvoudig sterkte, duur, temperatuur en smaak voor elke drank personaliseren en opslaan. Ontdek, experimenteer en bedenk allerlei verrukkelijke dranken vanuit het comfort van jouw stoel en sla een eindeloos aantal dranken in jouw app op.
Geavanceerde technologie voor perfecte koffie
Een hete koffie in een mum van tijd dankzij de Thermospeed-technologie, namelij met één druk op de knop. Ook kun je een warme cappuccino en latte macchiato maken. Het is elke keer weer puur genieten van de maximale smaak met dank aan de 100% keramische molens. Dankzij de 5 maalstanden heb je ook de mogelijkheid te experimenteren met de koffiesmaak, zodat je voor de variatie elke dag een ander soort koffie drinkt. Het geavanceerde display toont je ook alle relevante informatie voor eenvoudige interactie met jouw machine en optimale prestaties. De combinaties van pictogrammen en tekst begeleiden je door alle mogelijke instelopties en belangrijke onderhoudsfuncties.
AquaClean-filter
AquaClean is Krups' gepatenteerde waterfilter dat de kwaliteit van jouw koffie verbetert door het water te zuiveren. Ook wordt hierdoor kalkvorming in de waterleiding van jouw koffiezetapparaat voorkomen: zet tot 5000* koppen zonder te ontkalken door het filter regelmatig te vervangen.
Roestvrijstalen afwerking
Elk detail van deze machine is ontworpen en ontwikkeld voor de hoogste kwaliteit. De roestvrijstalen afwerking, die is geïnspireerd door Italiaans design en vakmanschap, gaat lang mee en past mooi in zowel klassieke als moderne keukens. Deze elegante machine ziet er net zo verfijnd uit als de koffie die je ermee zet.

 

Prijs: 1149.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...