Nokia 3 smartphone (Wit/Koper)

Nokia 3
Een prachtig ontworpen Android™-toestel met alle essentiële functionaliteiten.
Een mooi gevormd design, met zorg vervaardigd
De Nokia 3 wordt gemaakt met oog voor onze klassieke ontwerpkenmerken: een prachtig gevormde en vervaardigde polycarbonaat achterzijde, een solide aluminium frame, met zorg afgewerkte details en een geoptimaliseerde prestatie voor dagelijks gebruik.
State-of-the-art technologie en kwaliteitsmaterialen
We hebben technologieën en materialen gekozen die optimaal zijn voor dagelijks gebruik. Het gebogen Corning® Gorilla® Glass beeldscherm en het met precisie gefreesd aluminium frame bieden bescherming waar nodig.
Smartphones voor het leven
Nokia-toestellen staan al tientallen jaren voor prachtig gevormde ontwerpen en een uitstekende kwaliteit. Dit toestel is niet anders: het is gebouwd voor jouw levensstijl – met duurzame en prachtige materialen – het ligt perfect in de hand en heeft de ideale balans tussen prestatie en batterijduur. Bovendien blijft je Nokia-toestel beveiligd en actueel met regelmatige software-updates.
Maak fantastische foto's zonder compromis
Of je nu de koning van de selfies bent of ervan houdt foto's te nemen van je vrienden, met de Nokia 3 kun je dé ultieme foto maken. Het toestel heeft een 8 MP autofocuscamera op zowel de voor als de achterkant. En je kunt al je foto's gemakkelijk opslaan en delen met Google Photos.
Ongehinderd bekijken en lezen door het gepolariseerde beeldscherm
Zeg vaarwel tegen schittering – met de Nokia 3 kun je genieten van video's en apps en kun je makkelijk lezen zelfs als je buiten staat in helder daglicht dankzij het gelamineerde en gepolariseerde HD beeldscherm.
Puur, veilig en up-to-date
De Nokia 3 zal verkrijgbaar zijn met Android Nougat, alle Google Services en zonder onnodige extra's, voor een gerichte en overzichtelijke beleving. Bovendien zorgen wij ervoor dat je regelmatig updates krijgt, zodat je altijd de nieuwste functies en beveiliging hebt.

 

Prijs: 139.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...