Nokia 1 smartphone (Rood)

De Nokia 1: speciaal voor de eerste smartphonegebruikers
Ook benieuwd geworden naar waarom het hebben van een smartphone leuk is, dan kun je de Nokia 1 overwegen. Nokia heeft speciaal voor de eerste smartphonegebruikers een aantal nieuwe modellen op de markt gebracht die de klassieke Nokia uitstraling hebben maar dan in een slimmer jasje. Met de Nokia 1 kun je naast het vertrouwde bellen en sms-en ook met je vrienden en familie Whatsappen, mooie foto's en video's maken, YouTube filmpjes kijken en andere handige apps downloaden zoals Google Maps. 
Alle apps die je nodig hebt
Nokia 1 gaat er helemaal voor. Een krachtige ervaring met al je favoriete apps zoals WhatsApp, Facebook, Twitter, YouTube, Google Apps en ga zo maar door. Geen enkel nieuwsbericht, familie-update of grappige video's zullen jou nog ontgaan. 
Kijk nu – en later
Een nieuwe functie op de Nokia 1 is de YouTube Go. Dit is door Nokia ontworpen om sneller te werken en minder gegevens te gebruiken terwijl je video's kijkt en streamt. Ook kun je zelf de afspeelkwaliteit uitkiezen en video's downloaden om later in de offline-modus te bekijken. 
Jouw unieke smartphone
Het is te begrijpen dat het pas echt jouw smartphone is als je de Nokia 1 hebt gepersonaliseerd met een van de felgekleurde Xpress-on hoesjes die snel en gemakkelijk om te wisselen zijn. Deze hoesjes zijn apart verkrijgbaar.
Meer mogelijkheden zonder poespas
De Nokia 1 staat voor gebruiksvriendelijkheid, waarbij het je zelfs zal verbazen hoeveel er uiteindelijk mee mogelijk is. Zo kun je met een 4G LTE-connectiviteit genieten van het streamen van jouw favoriete series en films, van de ene naar de website surfen en gemakkelijk van SIM-kaart wisselen dankzij Dual SIM. Bij behoefte naar meer foto's, video's en muziek opslaan kun je gebruikmaken van de MicroSD-geheugenkaart om de opslag uit te breiden naar 128 GB.

 

Prijs: 89.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...