Nespresso Magimix koffieapparaat Expert & Milk M500 (Grijs)

Nespresso Magimix Expert & Milk M500
De Nespresso Expert & Milk koffiemachine is stijlvol en intuïtief. Vernieuwend aan deze koffiemachine is de mogelijkheid om de temperatuur in te stellen, de americano kopgrootte te kiezen en de heet water functie. Met de Aeroccino3 bereid je eenvoudig jouw favoriete koffierecepten met melk.
Modern ontwerp & veelzijdige keuze in kopgrootte
De Expert & Milk koffiemachine heeft een stijlvol en intuïtief design. Met de Nespresso Expert kun je vier verschillende kopgroottes bereiden: ristretto, espresso, lungo en een americano. Met de nieuwe heet waterfunctie kun je een kopje heet water bereiden of heet water toevoegen aan jouw favoriete koffie. Daarnaast kun je nu kiezen tussen drie verschillende temperatuurinstellingen. De machine laat je door middel van een led-licht weten wanneer het waterreservoir leeg is, de machine moet worden ontkalkt en wanneer het capsule opvangbakje vol is.
19 bar druksysteem & energiezuinig
Het hogedruksysteem van 19 bar zorgt voor de heerlijke koffie, zoals bereid door een barista. Dit systeem is nodig om de verschillende aroma's van de Nespresso koffies vrij te laten komen en een romige crema-laag te creëren. Het snelle opwarmsysteem behaalt in slechts 25 seconden de ideale temperatuur. De machine laat je doormiddel van een led-licht weten wanneer het waterreservoir leeg is, de machine moet worden ontkalkt en wanneer het capsule opvangbakje vol is. Om energie te besparen wordt de machine na 9 minuten zonder gebruik automatisch uitgeschakeld.
Koppeling met smartphone en tablet
In combinatie met de Nespresso app (geschikt voor iOS smartphones, iPads en Android smartphones) kun je met jouw Expert de ideale koffie bereiden. Je kunt met de app ook eenvoudig Nespresso capsules bestellen, koffierecepten bewaren, uw capsulevoorraad beheren en jouw koffie bereiden op een gewenst tijdstip. Je kunt de machine met de Nespresso app op afstand bedienen.
Uitzonderlijke koffie
Om uitzonderlijke koffie te kunnen bieden, gaat Nespresso ver in de keuzes die ze maken. Van het plukken van de koffiebessen tot de koffie die je drinkt: bij elke stap in het proces staan expertise, kennis en passie centraal. Nespresso is in staat om 100% van de geproduceerde capsules te recyclen. Recycle mee door jouw gebruikte capsules ook in te leveren bij een van de vele inleverpunten. Nespresso biedt 24 exclusieve koffiemelanges, een diversiteit aan smaken en aromaprofielen. Bij aankoop van een Nespresso machine ontvang je een welkomstpakket met 14 verschillende koffies. Probeer welke koffie het beste bij je past.

 

Prijs: 239.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...