Medisana bloeddrukmeter MTP PRO

MTP Pro Bovenarm bloeddrukmeter
Gebaseerd op de bekende MTP Bloeddrukmeter van Medisana is het model MTP Pro de volgende stap in betrouwbaarheid en gebruiksgemak. De MTP Pro gebruikt het nauwkeurige meetsysteem van de succesvolle MTP serie met de herkenbare 1-knops bediening. Nieuw zijn de aritmie herkenning voor onregelmatige hartslag en de weergave volgens de kleurcode van bloeddruk van de Wereldgezondheidsorganisatie.
De MTP Pro heeft een duidelijk en groot display waardoor de gegevens gemakkelijk en overzichtelijk worden weergegeven. Bediening is uiterst eenvoudig: voor een bloeddrukmeting is één druk op de knop voldoende. Na de meting worden de tijd en datum, systole, diastole en hartslag weergegeven.
Al deze gegevens kunnen eenvoudig worden opgeslagen, tot 99 metingen en voor zelfs twee gebruikers. Voor wie een duidelijk beeld van de bloeddruk wilt krijgen is de MTP Pro alles wat u nodig heeft. 
 
Medisana’s Bestseller
Preciezere meetresultaten bij sterk wisselende bloeddruk dankzij toepassing van de gepatenteerde 3 MAM-technologie (gewogen gemiddelde over drie opeenvolgende metingen)
Nauwkeurige bloeddrukmeting aan de bovenarm
1-knops bediening
Netstroom- of accuvoeding naar keuze
Berekening van het gemiddelde van alle opgeslagen gegevens
Met opbergtas
99 geheugenplaatsen voor elk van de 2 gebruikers
Diagnose volgens de richtlijnen van de WHO d.m.v. een kleurenschaal
Displayweergave: systole, diastole, hartslag, datum, tijd
Aritmie-indicatie

 

Prijs: 49.90  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...