Liebherr wijnkoelkast (inbouw) Vinidor WTUes1653-23

Liebherr WTUES1653 wijnkoelkast
Deze wijnkoelkast is voorzien van maar liefst vijf flessenplateaus om al jouw wijnen op neer te leggen en optimaal te koelen. De twee verschillende temperatuurzones maken het mogelijk om voor elke wijn de juiste omgevingstemperatuur te creëren.
Luxe design dat je niet hoeft te verstoppen
De rechtsdraaiende deur van het apparaat bestaat uit getint dubbelglas met een frame van roestvrij staal. Deze vormgeving geeft de wijnkoelkast een luxe uitstraling die zeker gezien mag worden.
Royale opbergingsmogelijkheden
De wijnkoeler heeft een nettocapaciteit van 125 liter. De inhoud is voorzien van vijf flessenplateaus waarvan drie plateaus in hoogte verstelbaar zijn. Dankzij de optie om de plateaus te verstellen, heb je de mogelijkheid om flessen van verschillende afmetingen op te bergen. In totaal kun je maar liefst 38 flessen in de wijnkoeler opbergen.
Altijd een optimale omgevingstemperatuur
Om wijn optimaal te bewaren, is het belangrijk om de wijnen constant op de juiste temperatuur te houden. Behalve de juiste temperatuur is ook de luchtvochtigheid van groot belang. Omdat elke wijn anders is, kan de ideale omgevingstemperatuur per wijn verschillen. Het is daarom dan ook een groot voordeel dat deze Liebherr kan zorgen voor twee verschillende omgevingstemperaturen. Zo kun je elke wijn opbergen onder de juiste omstandigheden. De omgevingstemperatuur is tot de graad nauwkeurig in te stellen met behulp van het eenvoudige bedieningspaneel. Het bedieningspaneel is in het middel van het apparaat te vinden.
Gun jezelf en jouw gasten de luxe van een wijnkoeler
Wanneer je deze wijnkoeler in huis haalt, haal je direct meer luxe in jouw leven. Dit niet alleen vanwege het fraaie design dat door iedereen gezien mag worden, maar ook dankzij de mogelijkheid om jouw gasten de keuze te bieden tussen 38 verschillende wijnen die voortreffelijk zullen smaken.

 

Prijs: 1949.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...