Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20

De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20, flexibele kwaliteit
De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20 geeft je veel koel- en vriesruimte die je bovendien zelf zoveel mogelijk kunt indelen. Deze koelkast is zuinig met energie en zorgt ervoor dat groente en fruit langer in goede conditie blijven.
Makkelijk in te delen en veel ruimte
De Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20 is een grote koelvriescombinatie met een hoogte van 177,2 cm. Het ruime koelgedeelte heeft een netto-inhoud van 194 liter en is voorzien van hoogkwalitatieve GlassLine legplateaus. Deze zijn gemaakt van veiligheidsglas, hebben een groot draagvermogen en zijn eenvoudig schoon te houden. Het vriesgedeelte geeft je een netto-inhoud van 80 liter, verdeeld over drie transparante vriesbakken. Zijn vriescapaciteit bedraagt 6 kg per 24 uur. Wat je ook in wilt vriezen, je bent ervan verzekerd dat dit snel en dus voedselveilig gebeurt. De legplateaus en de deurschappen kun je op diverse hoogtes ophangen, zodat je jouw koelkast helemaal op maat instelt met jouw consumptiepatroon als uitgangspunt.
Moderne opties voor betere prestaties
Als je veel eiergerechten bereidt, kom je vaak ruimte tekort, maar niet met deze Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICUS3324-20. Deze koelkast heeft namelijk een uitschuifbaar eierrek waar 20 eieren in passen. In deze Liebherr vind je geen standaard groentelade. Hier zie je een lade op wieltjes, zodat hij gemakkelijker uit te nemen is. Bovendien is hij voorzien van schuif waarmee je zelf de juiste vochtigheidsgraad in je groentelade instelt. Zo voorkom je dat je groente uitdroogt, of last krijgt van condens, wat aanleiding kan geven tot besmetting met micro-organismen. In het vriesgedeelte vallen de drie transparante FrostSafe bakken op. Niet alleen zie je heel goed wat je ingevroren hebt, ze zijn ook rondom gesloten zodat er geen kou kan ontsnappen. Zo blijft alles op de juiste temperatuur.
Erg stil en zeer zuinig met energie
Deze efficiënte inbouw koelvriescombinatie is met zijn geluidsniveau van 37 dB een van de stillere koelvriescombinaties op de markt. Je mag er ook op rekenen dat deze Liebherr zuinig omspringt met energie. Op jaarbasis verbruikt hij ongeveer 224 kWu, wat hem een plek in de klasse A++ oplevert. Mocht onverhoopt de stroom uitvallen, dan blijven je ingevroren etenswaren 22 uur op een voedselveilige temperatuur.

 

Prijs: 999.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...