Liebherr koelvriescombinatie (inbouw) ICP 3324-20

De Liebherr ICP 3324-20: een koelvriescombinatie met handige functies
De Liebherr ICP 3324-20 is een ruime en hypermoderne inbouw koelvriescombinatie. Met zijn laag geluidsniveau, zijn zelfsluitende deuren en de royale inhoud scoort het toestel hoog bij gezinnen. Het toestel is uitgerust met de DuoCooling-functie. Dit wil zeggen dat de koeling voor de koelkast en de vriezer apart geregeld worden, met een extra laag energieverbruik als gevolg. Het toestel heeft dan ook niet voor niets het A+++ energielabel.
Aparte luchtvochtigheid in de BioCool-lade
De Liebherr ICP 3324-20 heeft heel wat interessante functies. Dankzij het automatisch ontdooien blijven je groenten, fruit en andere etenswaren langer hun versheid behouden. Het vocht dat vrijkomt zet zich dankzij deze functie af tegen de achterzijde van het toestel en wordt buiten het toestel in een bakje opgevangen. Daarenboven heb je ook nog eens de BioCool-lade. Dit is een speciale lade voor groenten, met een apart instelbare luchtvochtigheidsgraad. Er is een handig eierrekje voor 20 eitjes voorzien. Dankzij de flessenhouder kun je ook geopende flessen handig en horizontaal bewaren.
Vijf overzichtelijke legplateaus
Met vijf luxueuze GlassLine-legplateaus kun je al je lekkernijen overzichtelijk bewaren. De ruimte van deze leggers benut je helemaal tot in de hoeken. De legplateaus zijn niet breekbaar. Bovendien zijn ze ook nog eens krasbestendig. Je maakt ze heel gemakkelijk schoon, zodat de inhoud van je koelkast steeds netjes en hygiënisch is.
Vriezer met drie FrostSafe-lades
Het vriesgedeelte van dit toestel is uitgerust met drie FrostSafe-lades. Dit zijn lades die perfect afgesloten zijn en de vriestemperatuur bewaren als je de deur opent. Dankzij de snelvriesfunctie kun je je boodschappen extra snel invriezen. Daardoor blijven ze tijdens het ontdooien hun textuur beter behouden. Kortom, ben je op zoek naar een ruime en energiezuinige koelvriescombinatie om in je keuken in te bouwen, twijfel dan niet langer. De Liebherr inbouw koelvriescombinatie ICP 3324-20 is het toestel dat je nodig hebt.

 

Prijs: 1599.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...