LG waterfilter voor Amerikaanse koelkasten FSS002

Waterfilter voor je Amerikaanse koelkast
De meeste Amerikaanse koelkasten hebben diverse extra functies. Zo kun je er vaak een glas koud water uit tappen en haal je eenvoudig ijsblokjes uit de dispenser. Allemaal extra's die heel handig zijn. Als je zo'n koelkast hebt, wil je natuurlijk wel dat het water en de ijsblokjes vers zijn. Hier is een waterfilter voor nodig dat regelmatig vervangen moet worden.
Vers water met de LG FSS002
Een filter in de koelkast is essentieel. Het filter zorgt ervoor dat het water in de koelkast vrij is van bijsmaakjes, vuil en troebelheid. Om het water zo vers mogelijk te houden is het aan te raden het filter twee keer per jaar te vervangen. Zo voorkom je dat bacteriën zich ophopen en bescherm je de koelkast. Het type filter dat je nodig hebt, is afhankelijk van je koelkast. Het LG FSS002 filter is een filter geschikt voor de Amerikaanse koelkasten van het merk LG. Deze koelkasten hebben een extern filter, dat zich achter de koelkast bevindt. Een slang verbindt de watertoevoer en de koelkast met elkaar. Het LG FSS002 filter kan tot wel 3000 liter water aan.
Hoe kan ik het filter vervangen?
Om een extern filter te vervangen is het belangrijk dat je de watertoevoer eerst goed afsluit. Hierna is het filter eenvoudig uit de filterhouder te halen. Denk er wel aan dat je het filter horizontaal houdt, anders gaat het water lekken. Het LG FSS002 filter beschikt over pijlen die de stroomrichting van het water aangeven. Als je het nieuwe filter plaatst, druk je de slang in het filter en zet je hem met clipjes vast. De waterafvoer kan weer worden aangesloten en vervolgens laat je het water even goed doorstromen. Het vervangen van de LG FSS002 is een klusje dat snel gedaan is. Na het vervangen kun je direct weer genieten van vers en goed gefilterd water in je LG koelkast.

 

Prijs: 49.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...