LG Amerikaanse koelkast GSX961NEAZ

LG Amerikaanse koelkast GSX961NEAZ: hypermoderne techniek voor optimaal gemak
De LG Amerikaanse koelkast GSX961NEAZ is een zeer ruim bemeten model met hypermoderne techniek voor optimaal gebruikersgemak. In een moderne keuken komt deze zeer complete side-by-side koelkast uitstekend tot zijn recht. Het stijlvol vormgegeven en robuuste uiterlijk staat erg mooi in combinatie met andere moderne keukenapparatuur. Daarnaast heeft deze Amerikaanse koelkast zeer diverse mogelijkheden om praktisch en perfect te kunnen koelen en vriezen.
Zeer compleet en uitermate gebruiksvriendelijk
In deze complete en uitermate gebruiksvriendelijke koelkast vind je letterlijk alles wat je je maar kunt wensen. Zo heeft de LG Amerikaanse koelkast GSX961NEAZ veel meer ruimte dan een normale koelkast en kun je met de InstaView Door-in-Doortechniek door twee keer op het raam te kloppen het stevige spiegelglas in de rechterdeur transparant maken en zonder deze deur te openen de inhoud bekijken. Hierdoor gaat er tot zo'n 41 % minder koude lucht verloren waardoor je levensmiddelen nog langer vers blijven. En dan is er nog het handige SpacePlus-ijssysteem van de slanke ijsmachine in de deur dat je nog meer ruimte in de vriezer verschaft. In dit topmodel Amerikaanse koelkast bevindt zich een praktisch ontworpen wijnrek dat plaats biedt aan 4 flessen wijn die optimaal op temperatuur gehouden worden. Met de schakelaar van de FRESHBalancer hou je je groenten en fruit in optimale conditie door exact de juiste luchtvochtigheid in te stellen. De Moist Balance Crisper zorgt daarbij voor een optimaal vochtniveau. Met de innovatieve LG Smart ThinQ functie kun je zelfs met je smartphone deze koelkast beheren en je instellingen aanpassen, ook wanneer je niet thuis bent. De LG Amerikaanse koelkast GSX961NEAZ biedt je aantrekkelijke specificaties zoals:
een hypermodern design
ongelooflijk veel ruimte
InstaView Door-in-Doortechniek voor maximaal gemak en overzicht
volop energiebesparende mogelijkheden
een handig SpacePlus-ijssysteem
een innovatieve FRESHBalancer
Moist Balance Crisper techniek voor een optimaal vochtniveau
LG Smart ThinQ functie voor smartphonegebruik
De ruime LG Amerikaanse koelkast GSX961NEAZ is een geweldige aanwinst als je meer wilt dan alleen maar standaard koelen en vriezen.

 

Prijs: 2699.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...