Lenovo desktop computer Legion Y720 Tower Y720T-34IKH

Krachtige processor
Met de Lenovo Legion Y720-toren speel je jouw favoriete singleplayer-titels met vloeiende beelden op hoge frame rates, met voldoende extra processorkracht voor het streamen van video, audio en meer.
Hoge frame rates, waanzinnig gedetailleerd
GeForce GTX 10-serie grafische kaarten draaien op NVIDIA Pascal en zijn drie keer krachtiger dan eerdere generaties. De Y720 is uitgerust met een NVIDIA GeForce GTX-1070 grafische kaart waarmee je geniet van tot wel 60 frames per seconde, met de mogelijkheid om in 4K-resolutie te gamen. Hiermee is hij klaar voor zelfs de meest intense games.
Wacht niet langer en ga spelen
De Lenovo Legion Y720-toren wordt geleverd met optionele 512 GB PCI-express SSD-opslag, met voldoende ruimte voor opslag van al je games en razendsnelle laadtijden.
Een kampioen in multitasken
Livestreamen, opnemen, voice-chatten, je gamescollectie updaten en je favoriete titels spelen; het kan allemaal zonder systeemlag dankzij het 32 GB quad-slot DDR4-geheugen.
Geoptimaliseerde prestaties met Intel Optane
Intel Optane-geheugen koppelt uw opslagapparaten, zowel SSD-stations als vaste-schijfstations (HDD), tot een enkel volume. Dit zorgt voor betere prestaties en een snellere computerervaring.
Uitbreiden zonder gereedschap: doorbreek plateaus
De Lenovo Legion Y720-toren is al voorzien van krachtige gaming-technologie waarmee je bent verzekerd van goede ondersteuning in de game-arena, maar dankzij het gereedschapsvrije ontwerp kun je nog verder gaan. Wil je de grafische kaart, geheugenkaart of opslag vervangen voor een andere, aangepaste setup? Ga je gang. Jouw manier van gamen begint van binnen.
Oculus-gecertificeerd en klaar voor virtual reality
Ontketen de kracht van NVIDIA’s GTX-1070 grafische kaart, Oculus-gecertificeerde ondersteuning en de HDMI-/USB 3.0-poorten van de Lenovo Legion Y720-toren en treed binnen in een overweldigende game omgeving: dit is hoe de toekomst van gaming eruitziet.
Lenovo Nerve Center
Snelle en gemakkelijke toegang tot jouw systeeminformatie dankzij het Lenovo Nerve Center. Duik in de details van jouw toren, voor een persoonlijke game ervaring.

 

Prijs: 1499.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...