JBL portable speaker Charge 2 Plus (zwart)

Spatwaterdicht design
De Charge 2+ heeft een spatwaterdicht ontwerp waardoor je nu overal een feestje kunt bouwen; zelfs bij het zwembad of dansend in de regen. Je kunt hem zelfs schoonmaken met stromend kraanwater. Dompel hem alleen niet onder.
Bluetooth Connectiviteit
Stream je muziek draadloos in hoge kwaliteit vanaf je smartphone, tablet of elk ander apparaat dat uitgerust is met Bluetooth.
Ingebouwde microfoon
Neem gesprekken aan zonder een beat te missen. De Charge 2+ is voorzien van ingebouwde ruis- en echo-onderdrukkende speakerphone waarmee je met een druk op de knop kristalheldere gesprekken kunt voeren.
Passive radiators
Hoor de bass, voel de bass, zie de bass. Dubbele externe passive radiators laten je zien hoe krachtig de luidsprekers zijn. Ze bieden voldoende bas om ze daadwerkelijk te zien trillen aan de buitenkant.
Laad je media-apparaat opnieuw op
De luidspreker wordt gevoed door een 6000mAh batterij die een ongelooflijke speeltijd biedt (tot 12 uur) en met de USB-uitgang kun je ondertussen je apparaten, zoals je smartphone en tablet, opladen.
Social mode
Muziek is nog nooit zo sociaal geweest. Wissel je favoriete muziek uit met je vrienden door maximaal 3 muziekbronnen met de luidspreker te koppelen en om beurten ieders favoriete muziek af te spelen.

 

Prijs: 99.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...