Inventum vaatwasser (inbouw) IVW6033A

INVENTUM IVW6033A
Met deze zuinige vaatwasser heb je de mogelijkheid om te kiezen uit zes wasprogramma's en kun je profiteren van het gemak van een verstelbare bovenkorf. De aanwezigheid van de start timer functie maakt het apparaat nog prettiger in gebruik.
Zuinigheid staat voorop
Het apparaat heeft een energie-efficiëntieklasse van A++ en verbruikt daarom maar 258 kilowattuur per jaar. Daarnaast gaat de vaatwasser ook nog eens zeer zuinig om met water. Per wasbeurt wordt er namelijk maar 12 liter water verbruikt.
Een vaatwasser met diverse functies
Dankzij de mogelijkheid om te kiezen uit zes verschillende wasprogramma's, kun je altijd een geschikt programma vinden dat de vuile vaat optimaal kan reinigen. Zo kun je bij een zeer vuile vaat bijvoorbeeld kiezen voor een intensief programma, maar bestaat er ook de optie om nog zuiniger met energie om te gaan en te kiezen voor de ECO-stand. Naast de keuze uit diverse wasprogramma's heeft deze vaatwasser ook de luxe om vooraf te bepalen wanneer het apparaat moet gaan beginnen met het reinigen van de vaat. Dit kan drie uur later zijn, maar het is ook mogelijk om het reinigen zes of negen uur uit te stellen.
Maak het jezelf makkelijk
De vaatwasser heeft ruimte om 12 couverts optimaal te kunnen reinigen. Dankzij de aanwezigheid van een verstelbare bovenkorf hoef je nog minder keukenhulpmiddelen met de hand af te wassen. Wanneer je bijvoorbeeld een grote pan of grotere borden in de vaatwasser wilt plaatsen, kun je de bovenkorf verder omhoog zetten. Zo kun je de vaatwasser altijd zo efficiënt mogelijk indelen.
Vertrouw op Inventum
Behalve de voordelen van een verstelbare bovenkorf en een uitgestelde start timer functie, is het apparaat ook voorzien van een kinderslot én Aquastop. Hierdoor verdwijnt de kans op een eventuele lekkage. Al deze voordelen maken van deze Inventum het ideale apparaat om elke dag weer met vol vertrouwen in te zetten en tijd over te houden voor al het leuks dat het leven jou te bieden heeft.

 

Prijs: 361.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...