Inventum afzuigkap AKB9004RGT

Inventum AKB9004RGT voor optimale luchtafvoer en recirculatie
De Inventum AKB9004RGT afzuigkap is ideaal wanneer je van een frisse keuken zonder geurtjes houdt. Met een maximale luchtstroom van 425 m³/uur krijgen geuren geen kans om te blijven hangen. Het schouwmodel kan tegen de muur gemonteerd worden boven de kookplaat en met een breedte van 90 cm en een diepte van 50 cm is het zowel voor kleine als voor grote vuren geschikt.
Strak design met een moderne en hedendaagse uitstraling
De Inventum AKB9004RGT afzuigkap is vervaardigd uit een combinatie van roestvrij staal en glas. De voorzijde bestaat uit een glazen, zwarte plaat die strak en modieus oogt. Het schouwgedeelte is zilverkleurig en strak vormgegeven. Door zijn minimalistisch design kan de Inventum AKB9004RGT afzuigkap makkelijk geïntegreerd worden in je interieur. De hedendaagse keuken die eveneens is opgebouwd volgens een minder is meer principe en ontdaan van frutsels en franjes sluit perfect aan bij deze afzuigkap. De bediening is, net zoals het design, strak en eenvoudig gehouden. Er is een display voorzien met enkele tiptoetsen die zichzelf uitwijzen en waarmee je de snelheidsstand en verlichting kunt bepalen. De Inventum AKB9004RGT kent drie verschillende snelheidsstanden die variëren van een lichte tot een intensieve afzuiging. Afhankelijk van je maaltijd is een andere stand de betere keuze.
Eenvoudig te onderhouden in alle omstandigheden
Wanneer je de Inventum AKB9004RGT afzuigkap veelvuldig gebruikt, is het natuurlijk belangrijk dat hij makkelijk te onderhouden is. De afzuigkap is voorzien van 3 aluminium vetfilters die voor een goede zuivering zorgen. De filters kunnen vervangen worden of schoongemaakt. Ook de Inventum AKB9004RGT zelf kan schoongeveegd worden met een natte doek en eventueel wat afwasmiddel. Wanneer je dit na elk gebruik doet, blijft ze 100% functioneel en heb je er meer en langer plezier van. Ten slotte is de Inventum AKB9004RGT een stille afzuigkap. Het geluid varieert in functie van de snelheidsstand en gaat van 59 dB tot 67 dB. Niveaus die in beide gevallen niet storend zijn wanneer je een gesprek wilt voeren tijdens het koken of naar muziek luisteren. Dit maakt de afzuigkap ook geschikt om in de open keuken te plaatsen.

 

Prijs: 299.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...