Inventum afzuigkap AKB6004RVS

Inventum AKB6004RVS: een functionele en energiezuinige afzuigkap
Met de Inventum AKB6004RVS voer je alle etensgeuren weg uit je keuken. Het toestel heeft een maximale luchtstroom van 412m³ per uur en beschikt over drie snelheidsstanden.
Met de LED-verlichting heb je een goed overzicht over het kookvlak
Zo stem je met de Inventum AKB6004RVS de intensiteit van de luchtafzuiging perfect af op wat je op dat moment aan het koken bent. Je bedient het toestel met handige druktoetsen. De Inventum AKB6004RVS is 60 centimeter breed en 50 centimeter diep. Daardoor past de afzuigkap met schouw perfect boven elk fornuis of kookplaat. Met een LED-verlichting van 6 watt verlicht je bovendien perfect je kookoppervlak. De Inventum AKB6004RVS is dus in elk huishouden een goede aanwinst.
Je keuken is steeds fris met de Inventum AKB6004RVS
Dankzij deze afzuigkap blijft je huis steeds fris ruiken en is je keuken ook steeds een nette en hygiënische plaats. Met een geluidsniveau van maximum 67 dB op de hoogste stand is het mogelijk om naast het koken ook te praten met je huisgenoten zonder dat je je stem moet verheffen. De filters van het toestel zijn uitneembaar en zijn gemaakt van aluminium. Daardoor kun je ze frequent wassen, bijvoorbeeld op de hoogste stand in de vaatwasser. Ze blijven zo heel lang netjes en hygiënisch, ook al gebruik je je keuken intensief.
Zuinig in gebruik en geschikt voor luchtafvoer en luchtcirculatie
Met een jaarlijks energieverbruik van 58 kWh is de Inventum bovendien een zeer zuinig toestel. Het design van de dampkap en de schouw is mooi, eenvoudig en functioneel. Het geborstelde aluminium past zowel in klassieke als moderne keukens. Het toestel kan zowel lucht afvoeren als lucht opnieuw laten circuleren. Dit laatste is bijvoorbeeld interessant als je geen luchtafvoerbuis naar buiten kunt voorzien. Kortom, ben je op zoek naar een multifunctionele, efficiënte en mooie afzuigkap? Bekijk dan zeker eens de Inventum AKB6004RVS!

 

Prijs: 199.00  (klik hier voor meer informatie)

You may also like...