Indesit vaatwasser DFG26B1NX

De Indesit DFG26B1NX: een vrijstaande vaatwasser voor 13 couverts
Ben je op zoek naar een zuinige en handige vaatwasser voor het hele gezin? Bekijk dan zeker de Indesit DFG26B1NX. Dit vrijstaande toestel heeft onder andere zes wasprogramma's. De kuip in roestvrij staal is duurzaam en hygiënisch. Dankzij de startuitstel-functie laat je de vaatwasser starten op het moment dat jou het beste past.
Overal te plaatsen
De Indesit DFG26B1NX is een vrijstaande vaatwasser met energielabel A+. Het jaarlijks verbruik bedraagt 295 kWh. Ook het waterverbruik is zuinig. Op jaarbasis gebruikt het toestel ongeveer 3080 liter. Met de afmetingen van 85 centimeter hoog, 60 centimeter breed en 60 centimeter diep is deze Indesit een universele vaatwasser die geschikt is voor elke keuken. Omdat het een vrijstaande vaatwasser is, ben je vrij waar je het toestel precies wilt plaatsen. Je kunt het zelfs in je garage of werkplaats zetten.
Bediening met draaiknop
De bediening van de Indesit DFG26B1NX gebeurt aan de buitenzijde van het toestel met een duidelijke en handige draaiknop. Zo kun je snel een van de zes programma's kiezen. Deze programma's zijn delicaat, economy, intensive, normal, quick of halve belading. Met dit laatste programma hoef je niet te wachten tot het toestel helemaal vol is om de vaat te doen, handig voor kleine gezinnen of eenpersoonsgezinnen. Een lichtje vertelt je dat het glansmiddel of regenereerzout is opgebruikt en je dit moet bijvullen.
Droogklasse A
Het toestel laat je toe 13 couverts in te laden. De bovenkorf is bovendien verstelbaar, wat je nog meer vrijheid geeft. Met de droogklasse A kun je de vaat zo opbergen, zonder extra droogwerk met een vaatdoek. Het toestel zelf is gemakkelijk te onderhouden. Nu en dan eens de filter schoonmaken en je bent verzekerd van een lange levensduur van dit zuinige toestel. Kortom, ben je op zoek naar een handig en zuinig toestel en wil je de best mogelijke vaatwasser kopen, dan is de Indesit DFG26B1NX zeker een goede keuze.

 

Prijs: 349.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...