HP chromebook 14-CA040ND

De voordelen van een Chromebook & ChromeOS
Chromebooks zijn er in veel varianten van verschillende merken. Ze werken allemaal in plaats van Windows of macOS op het lichte & snelle Chrome OS van Google. Omdat ze geen dure processor en geheugen nodig hebben zijn ze vaak veel voordeliger in aanschaf. Omdat alles in de Cloud wordt opgeslagen kun je ook vanaf andere apparaten eenvoudig bij je gegevens. Je hoeft alleen maar te verbinden met je google account. Heb je even geen internet, geen probleem, je bestanden worden intern opgeslagen en zodra je weer online bent doorgestuurd naar je Google account. Met de Google Playstore heb je beschikking over alle bekende Google Apps en vele andere bekende applicaties. ChromeOS blijft zichzelf updaten, je laptop blijft hierdoor altijd snel opstarten. Kortom: een Chromebook is een snelle en voordelige laptop voor vele online toepassingen!
De Chromebook 14 is puur entertainment. Alleen de bak chips ontbreekt nog
Blijf productief en geniet van entertainment met de Chromebook 14 dankzij een naadloze Chrome-ervaring en snelle toegang tot je lievelingsapps van Android via de Google Play Store.1 Doe meer en geniet meer dankzij een hoge performance, een lange batterijlevensduur tot 10 uur2 en entertainmentkenmerken zoals audio van B&O PLAY en een touchscreen op bepaalde modellen. Ideaal voor thuis, werk en school.
Lange batterijlevensduur
Ga de hele dag door zonder op te laden. De batterij gaat tot 10 uur mee, zodat je lang kunt werken en kijken zonder een stopcontact te moeten zoeken.
Een werkelijk krachtig geluid
Twee HP luidsprekers en samen met de experts van B&O PLAY ontwikkelde audio zorgen voor een rijk, authentiek geluid. Geluid dat je raakt.
USB-C
Voed je apparaat of breng tot 5-Gbs USB-C data over via één USB-C™-poort. Hij is omkeerbaar, dus je kunt de connector niet verkeerd plaatsen.
Elegant design
Je neemt deze dunne, lichte pc heel gemakkelijk mee, binnenshuis en daarbuiten. Als je je pc overal mee naar toe neemt is het makkelijker dan ooit om productief te blijven en van entertainment te genieten.
Solide verbindingen
Geen zorgen over wisselende internetdekking en zwakke verbindingen. Houd verbinding met wifi en met Bluetooth®-accessoires dankzij de nieuwste 802.11 a/c (2 x 2) WLAN-adapter en Bluetooth 4.2.
Google Play Store
De miljoenen favoriete Android-apps die je kent van je telefoon of tablet draaien nu op je Chrome-device, zonder concessies te doen aan de snelheid, eenvoud of veiligheid.
Google Drive
Je eigen virtuele harde schijf is overal beschikbaar waar internettoegang is. Bewaar gemakkelijk 2 jaar lang tot 100 GB content met Google Drive-toegang.
Chrome
Met dit gebruiksvriendelijke besturingssysteem ben je snel in elke situatie en surf je veiliger op het web.
HP TrueVision HD camera
Skype met een superieure beeldkwaliteit, zelfs in slecht-verlichte omgevingen, en maak van elk gesprek een persoonlijke ervaring om echt contact te houden.
Intel HD Graphics
Indrukwekkende graphics helpen bij alles wat je doet. Of je nu een video bekijkt of op internet surft, Intel® HD Graphics geeft alle beelden op het scherm soepel en levendig weer.
SD- en micro SD-kaartlezer
Plaats een SD- of micro SD-kaart om de ruimte op het device te vergroten en meer films, foto's en muziek op te slaan en krijg snel toegang tot alles wat je op een bestaande kaart hebt opgeslagen.

 

Prijs: 319.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...