Haier koelvriescombinatie A2FE735C0J

Fleur je keuken op met de Haier A2FE735COJ
Zoek je een nieuwe koelvriescombinatie die een echte eyecatcher is in je keuken? De Haier A2FE735COJ is knaloranje, heeft twee aparte vriesladen en is superzuinig in het stroomverbruik!
De Haier A2FE735COJ koelvriescombinatie mag worden gezien! Deze opvallende koelkast heeft niet alleen een feloranje kleur, maar ook de twee aparte vriesladen zijn iets nieuws. De koelvriescombinatie heeft energieklasse A++, waarmee hij tot de allerzuinigste behoort. En met de geïntegreerde water- en ijsautomaat kun je op elk moment van de dag genieten van een koel glas water en verse ijsblokjes! En dat is nog maar een kleine greep uit de vele extra’s die deze koelvriescombinatie te bieden heeft.
Dubbele vriesladen apart te openen
Behalve zijn oranje kleur valt de Haier A2FE735COJ koelvriescombinatie op door de twee aparte vriesladen onder het koelgedeelte. Omdat ze niet samen achter één deur zitten blijft de vrieskou binnen in de andere lade wanneer je iets uit de vriezer pakt. Bovendien heb je door het schuifrails meteen goed overzicht op alle producten die erin liggen. De twee laden hebben samen een capaciteit van 99 liter. Door Haiers NoFrost-technologie hoort het ontdooien tot het verleden. Bovendien zorgt NoFrost voor een betere verdeling van de koele lucht in de gehele koelkast. Het koelgedeelte en vriesgedeelte zijn gescheiden, dus als je met vakantie gaat, kun je het koelgedeelte ook uitschakelen.
Slimme ledverlichting biedt overzicht
Waar bij de meeste andere koelkasten de verlichting in het koelgedeelte aan de bovenkant zit, heeft de A2FE735COJ een verlichte plaat over de gehele hoogte van het koelgedeelte. Zo heb je licht op elk draagplateau. De draagplateaus kun je uiteraard flexibel indelen. Daarnaast heeft het koelgedeelte een flessenrek om je flessen efficiënt op te bergen en zitten er onderin twee groentelades voor je verse groenten en fruit. Met de SuperCool-functie kun je de temperatuur in het koelgedeelte tijdelijk verlagen om je producten extra snel op de juiste koeltemperatuur te brengen. Daarmee is de Haier A2FE735COJ een oogstrelende blikvanger in je keuken die perfecte koelprestaties levert.

 

Prijs: 599.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...