Exquisit vrieskast GS80-1A+++

De Exquisit GS80-1 vrieskast voor goede prestaties en veel ruimte
Met de Exquisit GS80-1 vrieskast zit je nooit om vriesruimte verlegen. Deze goed presterende vrieskast geeft je veel ruimte en vriest je vlees, vis en andere levensmiddelen snel in. Hij is zuinig met energie en gemakkelijk op maat in te delen.
Veel ruimte en handig in te delen
De Exquisit GS80-1 vrieskast heeft een hoogte van 84,5 cm, een breedte van 55,5 cm en een diepte van 57,5 cm. Hij heeft een gewicht van 36 kg en geeft je een vriesruimte met een volume van 82 liter. Alles wat je in wilt vriezen, verdeel je over de handige drie glazen lades die je een goed zicht op je levensmiddelen geven. Door zijn compacte formaat is hij in vrijwel elke keuken goed in te passen. Hij heeft nog een extra voordeel. De deurscharnieren kun je verplaatsen, zodat jij het bent die bepaalt of je vriezer naar rechts of naar links opent.
Goede prestaties, ook bij stroomuitval
De vrijstaande Exquisit GS80-1 vrieskast is in staat om 10 kg voedsel binnen 24 uur volledig in te vriezen. Je kunt dus gerust op zoek gaan naar extra inkoopvoordeel als je vlees of vis in grotere hoeveelheden in wilt kopen. Met een dergelijke invriescapaciteit kun je jouw voedingsmiddelen veel langer bewaren en blijft de smaak van je voedsel ook veel beter behouden. Soms kan het voorkomen dat tijdelijk de stroom uitvalt. Meestal wordt dat snel opgelost, maar mocht het langer duren, is het toch goed om te weten dat je Exquisit je ingevroren etenswaren 24 uur lang op een voedselveilige temperatuur kan houden.
Bijna geruisloos en zuinig met energie
De Exquisit GS80-1 vrieskast staat bekend als een geluidsarme vriezer en met een geluidsniveau van slechts 40 dB is dat zeker niet overdreven. Dit mag je vergelijken met het geluidsniveau van een rustig gesprek. Per jaar zal deze Exquisit ongeveer 94 kWu aan energie verbruiken. Dit is bijzonder weinig, als je het vergelijkt met andere vrieskasten in dezelfde klasse. Hij is dan ook geplaatst in de allerzuinigste energie-efficiëntieklasse A+++.

 

Prijs: 259.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...