Etna koelkast KVV555WIT

De ETNA KVV555WIT is een compacte tafelmodel met vriesgedeelte en toch ruim van binnen. Zoek je een koelkast die weinig plek inneemt, maar waar toch je dagelijkse boodschappen in kwijt kan? Dan is dit misschien wel de koelkast die bij je past.
Stil en zuinig
Met een decibel van 41 behoort het tot een stille geluidsniveau. Dit maakt de koelkast vrijwel geluidloos. Daarnaast verbruikt de koelkast jaarlijks 135kW per uur, wat gemiddeld een laag verbruik is voor een tafelmodel koelkast van dit formaat. Dit is mede te danken aan de LED-verlichting aan de binnenkant. Hierdoor heeft het ook een energieklasse A++ gekregen. Dus geen last aan de oren en goed voor de portemonnee!
Handig
Door een verwisselbare draairichting van de deur past de ETNA koelkast KVV555WIT makkelijk in elke ruimte. De glasplaten die erbij zitten hebben overigens een lekrand en zijn gemakkelijk te verwijderen. Zo heb je nooit meer last van vocht dat naar beneden lekt. Dankzij het automatisch ontdooisysteem in de koelgedeelte blijft je eten langer vers en je koelkast schoon. De temperatuur is regelbaar voor een optimale koeling. Bovendien is de groentelade extra breed, zodat je al jouw lievelingsgroenten in kwijt kan.

 

Prijs: 199.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...