Epson all-in-one printer WF2510WF

Epson all-in-one printer WF2510WF
Deze alles-in-één heeft een compact ontwerp en een klein oppervlak, en is dus perfect geschikt voor kleine bedrijven of thuiskantoren. De WF-2510WF is robuust, duurzaam en biedt de mogelijkheid om vanaf smartphones en tablet-pc´s af te drukken dankzij Epson iPrint.
De WorkForce WF-2510WF maakt gebruik van de sneldrogende Epson DURABrite Ultra-inkt, zodat afdrukken van professionele bedrijfsdocumenten bestand zijn tegen water, vuil en markeerstiften. Inktpatronen zijn ook beschikbaar in XL-formaat, waardoor er nog meer op kosten kan worden bespaard. Gebruikers kunnen namelijk 2,5x meer pagina´s afdrukken.
De printer heeft ook flexibele verbindingsmogelijkheden: gebruikers kunnen via Wi-Fi verbinding maken met hun eigen netwerk. Dankzij de automatische Wi-Fi-verbinding hebben de gebruikers tijdens de setup geen netwerkinstellingen of USB-kabel nodig; de printer zoekt automatisch naar de relevante verbindingsinstellingen om zichzelf te configureren.
Epson iPrint biedt gebruikers op kantoor de mogelijkheid om draadloos af te drukken vanaf smartphones en tablet-pc´s.
De WorkForce WF-2510WF wordt ook geleverd met een robuuste papierlade met een capaciteit van 100 vellen papier, hierdoor kan vanaf meerdere media worden afgedrukt, en kunnen verschillende papiersoorten en -diktes worden verwerkt.
Wi-Fi alles-in-één: Afdrukken, scannen, kopiëren en faxen
Epson iPrint: Afdrukken vanaf smartphones en tablet-pc´s
Ruimtebesparing: Compact oppervlak
Voordelig: Print meer pagina´s met de Epson XL-inktpatronen
Duurzaam: Werkcyclus van 3,000 pagina´s per maand

 

Prijs: 69.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...