Dirt Devil steelstofzuiger DD767-2 Blade

De Dirt Devil steelstofzuiger DD767-2 Blade is geschikt voor gebruik als steelstofzuiger of als kruimeldief. Door een grote stofopvangbak hoef je minder vaak te legen en met een gebalanceerd premium ontwerp kom je werkelijk overal gemakkelijk bij!
Krachtig
De 24V Li-Ion batterij zorgt voor extra zuigkracht en is goed voor maximaal 35 minuten gebruikstijd. Daarnaast wordt gebruik gemaakt van Direct Helix Technologie, dit zorgt voor maximale prestaties op verschillende soorten vloeren door geoptimaliseerde luchtstroom. Gebruik het als een kruimelzuiger door het steel eraf te halen en eventueel een ander opzetstuk aan vast te klikken. Met de boost functie is overigens extra zuigkracht mogelijk en de Smart Control biedt hierbij extra bedieningsgemak.
Gemotoriseerde turboborstel en meer
De gemotoriseerde turboborstel zorgt voor het grondig en moeiteloos reinigen van harde vloeren en zelfs tapijt. Speciaal voor huishoudens met huisdieren is een parketborstel, spleetborstel en meubelborstel bijgevoegd. Daarnaast krijg je er een muurbevestiging bij.

 

Prijs: 169.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...