Devolo homeplug dLAN 550 WiFi Starter Kit Powerline

Devolo dLAN 550 WiFi Starter Kit Powerline
Met de dLAN 550 WiFi Starter Kit surf je eindelijk onbegrensd door jouw hele huis. De Devolo Powerline adapters brengen het internetsignaal via het stroomnet van het huis in alle ruimtes en zorgen voor een snel WiFi zonder signaalverlies voor jouw tablet en smartphone. Zo gebruik je jouw WiFi altijd daar waar je wilt en wanneer je wilt. De dLAN 550 WiFi Starter Kit “verlengt” het signaal van jouw router overval daar, waar het bestaande signaal te zwak is. Met de twee in de levering inbegrepen adapters configureer je in slechts een paar stappen jouw dLAN-netwerk en realiseer je direct ook in woningen met meerdere verdiepingen, een naadloze afdekking – en dat geheel zonder gecompliceerde bekabeling. Daarnaast biedt de dLAN 550 WiFi adapter eindapparaten zoals jouw Smart-TV of jouw spelconsole via de geïntegreerde LAN-aansluiting een snelle internetverbinding.
Grenzeloze WiFi-ontvangst in het hele huis
Met de dLAN 550 WiFi adapters maak je in het hele huis gebruik van snel WiFi – ongeacht of het nu op zolder, in de kelder of in de tuin is. De compacte Powerline adapters maken gebruik van de stroomleiding in het huis, om het routersignaal zonder signaalverlies naar alle ruimtes te brengen. Zo wordt elk stopcontact een WiFi-aansluiting met datasnelheden tot wel 500 Mbps via Powerline en 300 Mbps via WiFi. Dankzij de intelligente WiFi Move Technology sluiten de adapters alle eindapparaten automatisch aan op jouw thuisnetwerk. Zo geniet je in alle ruimtes en op alle etages altijd van een optimale WiFi-ontvangst voor jouw smartphone, tablet en dergelijke. Aangesloten is de dLAN 550 WiFi adapter met een handgreep, eenvoudig uitpakken, in een willekeurig stopcontact steken en surfen maar.
WiFi en LAN-aansluiting op elk stopcontact
Met de dLAN 550 WiFi adapters gebruik je in het hele huis een veilige WiFi-verbinding voor jouw mobiele apparaten. Tevens beschikken de Devolo adapters over een geïntegreerde LAN-aansluiting, zodat je ook eindapparaten zoals jouw televisie, jouw spelconsole en andere netwerk-apparaten per direct op elk stopcontact kunt aansluiten. Zo ben je altijd en overal verbonden – ongeacht of het nu in jouw thuiskantoor of in de woonkamer is. De adapters in de dLAN 550 WiFi Starter Kit zijn met een geïntegreerde codering uitgerust, zodat je te allen tijde optimaal bent beveiligd tegen onbevoegde toegang. Indien gewenst kun je jouw netwerk naar behoeven uitbreiden en extra apparaten in jouw bestaande thuisnetwerk opnemen, wanneer je de dLAN 550 WiFi Starter Kit met meer dLAN adapters combineert. jouw thuisnetwerk beheer je gemakkelijk en intuïtief online via de gratis my Devolo app. De dLAN 550 WiFi adapter is compatibel met alle andere dLAN adapters van de 200/500/550/650/1200- Mbps-serie en met apparaten van andere producenten met dezelfde standaard.

 

Prijs: 98.95  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...