Devolo homeplug dLAN 1200+ WiFi ac Powerline

Devolo Dlan 1200+ WiFi ac powerline adapter
Haal het snelste wifi-signaal in huis: de dLAN 1200+ WiFi ac adapter is nu voorzien van de krachtigste wifi-standaard ac. Elk stopcontact wordt zo een wifi-toegang voor smartphone, tablet en computer. Surf met een ac-snelheid van maximaal 1200 Mbps en communiceer zonder kabels tegelijkertijd op 2,4 en 5 GHz. De dLAN 1200+ WiFi ac adapter maakt deel uit van de nieuwe Powerline Gigabit-generatie van Devolo en verbindt je betrouwbaar direct via het stroomnet. In het hele huis gebruik je jouw mobiele apparaten draadloos en voor netwerk-eindapparaten kunt je gebruik maken van nog eens twee LAN-aansluitingen.
Mobiel surfen met tot wel 1200 Mbps
De dLAN 1200+ WiFi ac adapter verdeelt het routersignaal via het bestaande stroomnetwerk naar alle plekken in de woning. Dankzij de MIMO-technologie vindt de gegevenstransmissie plaats met snelheden tot wel 1,2 Gigabit/s, zodat je op jouw favoriete plek van het snelst mogelijk internet kunt genieten. De range+ Technology maakt jouw verbinding nog krachtiger bij een snel signaal, op kabellengten tot wel 300 meter. Tegen ongewenste toegang ben je dankzij de automatische codering optimaal beschermd.
Uw snelle thuisnetwerk uit het stopcontact
De dLAN 1200+ WiFi ac adapter voorziet je in het hele huis betrouwbaar met de snelst mogelijke wifi. Van achter jouw bureau of op de bank maak je net zo makkelijk gebruik van de internetverbinding als in de kelder, op zolder of in de tuin. Dankzij de WiFi Move Technology is ontvangst op een groot oppervlak altijd gewaarborgd – meerdere adapters worden automatisch gecombineerd tot één wifi-netwerk. Om netwerk-eindapparaten aan te sluiten, beschikt de dLAN 1200+ WiFi ac adapter over twee extra LAN-aansluitingen. Zo sluit je computer, televisie en spelconsole aan op de netwerkkabel, direct op het dichtstbijzijnde stopcontact. De gebruikte PowerSave-techniek garandeert een minimaal energieverbruik van de adapter. De adapter is compatibel met alle adapters van de 200/500/550/650/1200- Mbps-serie en met modellen van andere fabrikanten met vergelijkbare standaard.

 

Prijs: 109.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...