Bosch koelvriescombinatie KGN39AI35

Bosch koelvriescombinatie KGN39AI35
Deze 366 liter combi heeft rvs deuren en een LCD scherm aan de buitenzijde. De koelruimte is voorzien van een Multi-Airflow systeem, AirFreshfilter, 3 VitaFresh plus lades en Premium LED verlichting. In de No-Frost vriesruimte zitten 3 ruime lades.
Gescheiden temperatuurregeling en voorgeprogrammeerde instellingen
De KGN39AI35 heeft een fraai LCD display op de deur, waardoor je de instellingen duidelijk kunt aflezen en eenvoudig kunt aanpassen. De temperatuurregeling voor de koelkast en de vriezer is gescheiden en kan tot op de graad nauwkeurig worden ingesteld. Je kunt ook kiezen uit 3 geprogrammeerde instellingen:
Freshness Mode, creëert het ideale klimaat om je levensmiddelen lang vers te houden.
Eco Mode, zorgt voor de juiste balans tussen koelen en stroomverbruik.
Vacation Mode, is de perfecte instelling voor wanneer je op reis bent.
De koelruimte van de Bosch koelvriescombinatie KGN39AI35
De 279 liter koelkast is ingedeeld met 5 glazen plateaus, een groot flessenrek (verchroomd) en 3 deurvakken. Wanneer je grote schalen eten wilt koelen, kun je eenvoudig een plateau naar buiten halen. Onderin de koelruimte vind je een zeer functionele VitaFresh Plus vershoudzone. In aparte Chillerboxen voor vlees- en visproducten is de temperatuur altijd 0 °C. In de grote VitaFresh Plus lade kun je de luchtvochtigheid instellen om fruit en groente lang vers en mooi te houden. Een MultiAirflow systeem zorgt ervoor dat de gekoelde lucht prima door de hele koelruimte verdeeld blijft en een AirFreshfilter neutraliseert alle nare geurtjes. Dankzij Premium LED verlichting van boven en vanuit de zijwand zie je duidelijk wat je in de koelkast hebt.
De vriesruimte van de Bosch koelvriescombinatie KGN39AI35
In de 3 transparante lades van de vriezer kun je 87 liter opslaan. De vriesruimte is uitgerust met NoFrost technologie en Supervriezen functie. Bij stroomuitval blijven je producten nog minimaal 16 uur ingevroren. De 2.03 meter hoge Bosch KGN39AI35 heeft een PerfectFit ontwerp. Hierdoor kun je de kast strak tegen een zijwand van je keuken plaatsen. Functioneel en efficiënt houdt deze koelvriescombinatie je levensmiddelen op de ideale temperatuur.

 

Prijs: 879.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...