Bosch koelkast (onderbouw) KUL15A65

De Bosch KUL15A65: compact en superzuinig
Zoek je een compacte en zuinige onderbouwkoelkast die geschikt is voor inbouw? In de Bosch KUL15A65 kun je meer kwijt dan je denkt! En door het deur-op-deur systeem gaat hij helemaal op in je keuken!
De Bosch KUL15A65 is een energiezuinige onderbouwkoelkast die geschikt is voor kleine tot middelgrote huishoudens. Deze compacte koelkast heeft een inhoud van 110 liter en is compleet met een vriesvak met een inhoud van 15 liter. Deze viersterrenvriezer heeft met 2 kilo in 24 uur een snelle invriescapaciteit. Mocht de stroom uitvallen, dan blijven je ingevroren producten nog zeker tien uur goed. Zowel in het koel- als in het vriesgedeelte zorgt FreshSense voor een perfect klimaat. De FreshSense-sensoren bewaken en regelen de temperatuur apart in de koel- en vriesruimte. Zo blijven je verse groenten en fruit langer vers en wordt het ijs dat je in je vriezer bewaart, nooit te hard of te zacht.
Nog meer ruimte in het deurvak
In het koelgedeelte van de Bosch KUL15A65 kun je je verse producten kwijt op 2 plateaus van veiligheidsglas. Daarvan is er een in hoogte verstelbaar, zodat je er ook grotere schalen in kunt neerzetten. Onderin bevinden zich twee MultiBox-lades, transparante groentelades. De gegolfde bodem zorgt voor extra ventilatie, zodat je groenten onder een perfecte luchtvochtigheid bewaard blijven. Extra ruimte vind je in het deurvak. Dat is extra diep, zodat je meer producten zoals glazen potjes kunt bewaren in de drie deurvakken. En met de handige binnenverlichting heb je een goed overzicht over al je verse producten.
Laat de Bosch KUL15A65 opgaan in je keuken
De Bosch KUL15A65 is voorzien van een deur-op-deur-systeem. Daarmee kun je hem helemaal laten opgaan in je inbouwkeuken. Het handige SoftClose-systeem zorgt ervoor dat je koelkast nooit op een kier open blijft staan, en er dus geen koele lucht verloren gaat. Met een energie-efficiëntie van A++ hoort deze koelkast ten slotte tot een van de zuinigste in zijn klasse. Compact, compleet en de perfecte bewaaromstandigheden, de Bosch KUL15A65 is perfect voor kleine tot middelgrote huishoudens!

 

Prijs: 462.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...