Bosch HomeProfessional warmtepompdroger WTY87700NL

Bosch HomeProfessional warmtepompdroger WTY87700NL
De Bosch warmtepompdroger WTY87700NL is een uitstekende wasdroger die heel veel kan en toch weinig energie kost. Hij scoort hoog op gebruiksgemak en duurzaamheid, een machine waarmee ieder huishouden dik tevreden is.
Ruime capaciteiten
Deze Bosch warmtepompdroger beschikt niet alleen over een ruime droogcapaciteit van 8 kilo, maar heeft daarnaast nog veel meer speciale capaciteiten. Het is een warmtepompdroger die zelf zorgt voor het schoonmaken van de condensor, en dat scheelt je weer een vervelend klusje. De zogenaamde SelfCleaning Condensor™ reinigt de condensor automatisch verschillende keren tijden het droogproces. Deze warmtepompdroger is daarom extreem zuinig met energie, en dat blijft zijn hele levensduur zo. Bovendien blijft het droogresultaat optimaal, ook nog na jaren gebruik. Bosch staat bekend om de lange levensduur van zijn producten, en dat geldt ook voor deze droger.
Snel en zuinig wasgoed drogen
De Bosch WTY87700NL heeft voor elk soort wasgoed een geschikt programma en droogt jouw wasgoed met zorg. Deze wasdroger beschikt over de ActiveAir droogtechnologie en behoort mede daarom tot de extra zuinige energieklasse A++. De Bosch WTY87700NL droogt per droogbeurt 8 kg wasgoed. Voor elk soort wasgoed biedt deze warmtepompdroger wel een droogprogramma: van wol tot synthetisch, van handdoeken tot sport en van lingerie tot overhemden. Dankzij het Sensitive Drying-systeem gaat de trommel van de Bosch WTY87700NL zacht met jouw wasgoed om en stroomt de warme lucht goed door jouw wasgoed.
Stil en mooi
De apparaten van Bosch zijn met speciale aandacht ontworpen en dat zie je direct aan de vormgeving van de machine. Maar dat is niet alles, ook aan het geluidsniveau is gedacht. De AntiVibration-wanden zorgen voor meer stabiliteit en minder trillingen. In de Bosch Serie 8 en Serie 6 is bovendien de isolatie verder verbeterd, waardoor het geluidsniveau beperkt blijft tot maximaal 64 decibel. Extra functies zijn het kinderslot, de uitgestelde start timer, de verlichting in de trommel en de resterende tijd indicatie. Met de handige anti-kreuk functie en het A++ energielabel voldoet deze droger ruimschoots aan alle belangrijke eisen. Het is een kwaliteitsproduct dat in elk huishouden van pas komt en borg staat voor jarenlang gebruiksplezier.

 

Prijs: 689.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...