Bosch combimagnetron (inbouw) CMG633BS1

Altijd de perfecte maaltijd met de Bosch inbouw combi magnetron CMG633BS1
Wil je even snel iets opwarmen of kies je jouw favoriete ovenschotel? De Bosch inbouw combi magnetron CMG633BS1 draait zijn hand niet voor om, met een keuze uit maar liefst 85 programma’s. Zo heb je altijd een perfecte maaltijd op tafel.
Veelzijdige combi magnetron met vele functies
Deze bakoven met magnetronfunctie is ideaal als je op zoek bent naar een veelzijdige compacte inbouw combi magnetron. Het apparaat heeft een inhoud van 45 liter, groot genoeg om een lasagne voor het hele gezin te maken en compact genoeg om even snel wat water op te warmen voor een kop thee. Het apparaat heeft zes verwarmingssystemen: 4D hetelucht, hetelucht eco, een infra circulatiegrill, een grootvlakgrill, een kleinvlakgrill en een voorverwarmfunctie. De magnetronfunctie beschikt over vijf standen met een vermogen van 90 W tot 1000 W. De oventemperatuur is regelbaar van 30° C tot 275° C. De LED-verlichting zorgt ervoor dat je eten goed zichtbaar is tijdens de bereiding en met het SoftOpen en SoftClose-systeem opent en sluit de klapdeur zeer zacht.
Altijd een perfecte maaltijd met AutoPilot
De automatische programma’s van de AutoPilot zorgen altijd voor het beste resultaat. Je hoeft alleen maar het gerecht in de oven te zetten. Op het 2,5 inch TFT kleur- en tekstdisplay met tiptoetsen en de intuïtieve bedieningsring stel je eenvoudig in welk gerecht je wilt bereiden en wat het gewicht is. De rest gaat vanzelf. Zo heb je de keuze uit wel 85 programma’s die altijd het beste kookresultaat geven. Je kunt met deze functie ook kiezen uit een van de 14 standaard automatische programma’s. Daarnaast is de combi magnetron uitgerust met een info-toets waarmee je onder meer de actuele oventemperatuur kunt controleren, een elektronische klok. De mechanische deurvergrendeling, de kinderbeveiliging en de automatische veiligheidsuitschakeling zorgen ervoor dat je altijd veilig werkt.
Eenvoudig te reinigen
De binnenkant van de Bosch inbouw combimagnetron CMG633BS1 is geëmailleerd en is dus heel eenvoudig schoon te maken, evenals de glazen magnetron binnendeur. Het apparaat is verkrijgbaar in de inbouwmaten 450 – 455 x 560-568 x 550 mm en wordt standaard geleverd met één combi rooster en een braadslede.

 

Prijs: 829.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...