Bosch ActiveOxygen wasmachine WAW32790NL

De wasmachine met ActiveOxygen: hygiënische wasverzorging voor delicate kleding, ook op lage temperaturen
Bosch is de expert als het om witgoed gaat. Met de WAW32790NL laat het merk zien dat jarenlange ervaring gecombineerd met de allerlaatste technologieën voor een geweldige wasmachine zorgen. Programma's zoals ActiveOxygen, EcoSilence Drive en ActiveWater maken wassen beter, aangenamer en voordeliger. Het apparaat biedt een reeks aan innovatieve wasprogramma's zodat je voor elke was een ideaal programma kunt selecteren. Via het grote overzichtelijke LED-display en de TouchControl-toetsen kunnen deze programma's ingesteld worden. Ook is er meer informatie te vinden over het wasproces, zoals een indicatie van het energie- en waterverbruik. De Bosch WAW32790 behoort tot de zeer zuinige energieklasse A+++-30%.
Handig in gebruik
Met een capaciteit van 9 kilo en keuze uit 14 programma's kan deze machine een hoop was tegelijk aan. Handig in een gezin of als je liever minder vaak wast. Het apparaat kan met 1600 toeren per minuut flink centrifugeren. Als je haast hebt, zijn de extra snelle programma's een uitkomst. In een recordtempo van 15 minuten wordt een kleine was van 2 kg razendsnel schoon, inclusief centrifugeren. De machine is gebruiksvriendelijk dankzij het grote overzichtelijke LED-display met duidelijke indicaties en een piepsignaal na elk programma. Speciale programma's:
Allergie+
Centrifugeertoerental
EcoPerfect
Extra snel 15 min.
Extra spoelen
Licht strijken
Nachtwas
Overhemden
Snel/mix
SpeedPerfect
Sport
Start/bijvullen
Temperatuurkeuze
Voorwas
De perfecte was voor elke soort textiel
De Bosch WAW32790NL wasmachine met ActiveOxygen verwijdert geurtjes en maakt je kleding hygiënisch schoon. Zelfs wanneer je op lage temperaturen wast. De ActiveOxygen-technologie voegt actieve zuurstof toe tijdens het wasproces. Hierdoor verdwijnt 99,99% van alle bacteriën. Daarnaast wordt fijne stof beschermd en behoudt je favoriete blouse of broek langer zijn kleur. Oftewel: een hygiënisch schone was, zonder toevoeging van chemicaliën. Slechts een simpele druk op de knop is voldoende om de ActiveOxygen-optie aan het gekozen wasprogramma toe te voegen. Heeft je favoriete pantalon of jurk na een avondje uit een opfrisbeurt nodig? Maak dan gebruik van het ActiveOxygen Refresh-programma. In slechts 45 minuten zijn zelfs hele fijne stoffen opgefrist. En nog een voordeel: een bezoekje aan de stomerij is niet meer nodig. Ook de VarioTrommel draagt bij aan het mooi houden van je fijne wasgoed. De bijzondere structuur van de trommel is extra vriendelijk voor je kleding. Ook beschikt de wasmachine over trommelverlichting en een bijvulfunctie. Met de bijvulfunctie kun je achteraf nog wasgoed toevoegen als je die vergeten bent. Je kunt het programma precies afstellen op de soort was die je draait dankzij VarioPerfect. Om bijvoorbeeld sneller of zuiniger te wassen kies je simpelweg voor de SpeedPerfect of EcoPerfect opties op het display.
Groener wassen
De Bosch WAW32790NL is een milieubewuste keuze. De wasmachine heeft met A+++-30% het allerhoogste energielabel. Het apparaat beschikt over EcoSilence Drive. Dat betekent een motor zonder koolborstels om zuiniger en meer groen te wassen. Bovendien maakt dit elk wasprogramma extreem stil: 47 dB bij wassen en 73 dB bij centrifugeren. De startuitstelfunctionaliteit maakt het gemakkelijk om te wassen tijdens de daluren. Zo kun je de was alvast voorbereiden om 's avonds laat te beginnen met draaien. Goed voor het milieu én je portemonnee. Op alle vlakken zit je met de Bosch WAW32790NL goed. De machine is effectief, handig in gebruik en vriendelijk voor je kleding. Bovendien help je het milieu ook een handje met dit product.

 

Prijs: 829.00  (klik hier voor meer informatie)

You may also like...