Bigben portable speaker BT14NM

Bigben BT14V portable speaker
Maak ieder feestje compleet met deze metallic zwarte draadloze bluetooth speaker met LED verlichting van Bigben. Met deze zeer compacte speaker met goede geluidskwaliteit maak je namelijk van elke gelegenheid een muzikaal feestje. Bovendien kun je hem door zijn kleine formaat overal mee naartoe nemen. Ideaal!
Draadloze bluetooth speaker met lichteffecten
Binnen een paar tellen maak je via bluetooth verbinding met je speaker en luister je naar je eigen favoriete muziek. De LED-verlichting aan de bovenkant van de speaker maakt het feestje compleet, door licht te geven tijdens het afspelen van de muziek. Je hoeft niet bang te zijn dat je zonder muziek komt te zitten, want de sterke lithium batterij gaat tot wel acht uur mee. Wil je de draadloze bluetooth speaker langer achter elkaar gebruiken? Neem dan de bijgeleverde USB-kabel mee en geniet oneindig lang van de muziek én de verlichting van deze prachtige, strakke groen metallic speaker.
Ook zonder bluetooth te gebruiken
Heb je je muziek op een apparaat zonder bluetooth staan? Dan nog kun je deze draadloze bluetooth speaker zonder problemen gebruiken. Door de AUX-ingang op het boxje kun je er vrijwel alle apparaten op aansluiten. Alles wat je nodig hebt is een 3,5 mm AUX-kabeltje.
Handsfree bellen met de draadloze bluetooth speaker
Door de ingebouwde microfoon en de handsfree audio en headsetprofielen kun je de box ook gebruiken als je handsfree wilt bellen. Voor omgevingsgeluiden hoef je niet bang te zijn, de speaker beschikt namelijk over een microfoon met ruisonderdrukking. Hierdoor heeft je gesprekspartner een stuk minder last van storende geluiden om jou heen. Met een totale output van 9 watt krijg je waar voor je geld en ben je verzekerd van een mooi geluid. Dus, ben je op zoek naar een compacte draadloze bluetooth speaker waarmee je snel je muziek kan streamen met goede geluidskwaliteit? Dan is dit de speaker waar je naar op zoek bent!

 

Prijs: 19.99  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...