Beko vrieskast FSE1072

Beko FSE1072
Wanneer je deze vrieskast met ingebouwde ventilator in huis haalt, kun je profiteren van een apparaat dat koude lucht gelijkmatig over de gehele koelkast verdeelt. Het effect: uitstekende koelprestaties, waardoor producten nog langer vers blijven.
Spaarzaam model
Vriezers behoren tot één van de grootste energievreters in een huishouden. Het is daarom verstandig om een model aan te schaffen dat spaarzaam is met energie en dus geen onnodige kosten met zich meebrengt. Gelukkig is dit met deze Beko FSE1072 het geval. Het apparaat heeft een energie-efficiëntieklasse van A+. Dit betekent dat de vriezer nog 20 procent minder energie verbruikt dan hetzelfde apparaat met energie-efficiëntieklasse A. Het gemiddelde jaarlijkse energieverbruik van dit A+ model komt neer op 181 kilowattuur.
Efficiënt en moeiteloos opbergen
Met een nettocapaciteit van 85 liter heeft deze vriezer voldoende ruimte om altijd een ruime voorraad voor handen te hebben. Het apparaat is voorzien van drie doorschijnende lades, zodat de etenswaren zo efficiënt mogelijk opgeborgen kunnen worden. De uitsparingen in de lades zorgen ervoor dat deze gemakkelijk te openen en weer te sluiten te zijn. Het zijn de kleine dingen die het gebruik van deze vriezer nog gemakkelijker maken.
Extra pluspunten
Mocht het onverhoopt voorkomen dat de stroom uitvalt, dan heeft deze Beko een bewaartijd van maar liefst 13 uur. Dit wil zeggen dat je 13 uur de tijd hebt om de ingevroren etenswaren naar een andere vriezer te verplaatsen of om ervoor te zorgen dat de stroomvoorziening weer zijn werk doet. Tijdens deze 13 uur bewaartijd worden de etenswaren nog steeds uitstekend ingevroren zonder hun versheid te verliezen. Met een geluidsniveau van 42 decibel is dit apparaat vrij stil te noemen. Dit is een groot pluspunt wanneer je van plan bent om de vriezer in een open keuken te plaatsen. De Beko FSE1072 is een no-nonsense apparaat dat uitstekend koelt zonder geluidsoverlast te veroorzaken. Diverse pluspunten, zoals een bewaartijd van maar liefst 13 uur en een energie-efficiëntieklasse van A+, geven deze vriezer nog wat extra luxe.

 

Prijs: 199.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...