Apple dual-band router MC414Z/A (Airport Express)

Apple AirPort Express
AirPort Express is volledig nieuw ontworpen en ondersteunt nu simultaneous dual-band 802.11n-Wi-Fi. Met je iPhone, iPad, iPod touch, Mac of pc zet je snel en eenvoudig een draadloos netwerk op. Je kunt een netwerk speciaal voor gasten maken, muziek streamen naar elke kamer in je huis, en vanuit al die kamers ook draadloos printen. Allemaal dankzij de nieuwste draadloze technologie.
Eenvoudige Wi-Fi-configuratie vanaf een iPhone, iPad of Mac
Sluit je DSL- of kabelmodem aan op AirPort Express en je maakt met een paar tikjes op je iPhone, iPad en iPod touch een nieuw draadloos netwerk. Als je OS X Lion gebruikt, kun je het meegeleverde AirPort-configuratieprogramma op je Mac gebruiken. De configuratie gaat net zo snel en eenvoudig.
Simultaneous dual-band 802.11n
Met AirPort Express kunnen Wi-Fi-apparaten verbinding maken met je netwerk via de 2,4-GHz en de snellere 5-GHz frequentie. Apparatuur die geschikt is voor beide frequenties, gebruikt automatisch de beste frequentie. Dat betekent dat al je Wi-Fi-apparatuur altijd op de hoogste snelheid werkt.
Muziek streamen via AirPlay
AirPlay zoekt naar muziek in de iTunes-bibliotheek op je computer of iOS-apparaat en streamt die draadloos naar alle verbonden stereosets of speakers in je woning (audiokabel afzonderlijk verkrijgbaar). Je kunt je muziek op één speakerset afspelen maar als er meer dan één AirPort Express op je speakers is aangesloten, kun je je iTunes-muziek ook op alle speakers tegelijk afspelen.
Draadloos afdrukken vanuit elke kamer
Aan de achterkant van AirPort Express is een USB-poort te vinden die speciaal voor je printer is gemaakt. Als je je printer aansluit, is het alsof je in elke kamer een printer hebt staan. En aangezien AirPort Express met zowel Macs als pc's werkt, kan iedereen in huis van de centraal beschikbare printer profiteren.
Compatibiliteit en beveiliging
AirPort Express is compatibel met apparaten met een 802.11a-, 802.11b-, 802.11g- of 802.11n-voorziening. Dus welk Wi-Fi-apparaat je ook gebruikt, het werkt met AirPort Express. AirPort Express heeft bovendien een ingebouwde firewall om je netwerk te beschermen tegen aanvallen vanaf het internet. De firewall wordt automatisch ingeschakeld, dus je hoeft zelf niets te doen.
Maak een netwerk voor je gasten
Zet een afzonderlijk Wi-Fi-netwerk op met een afzonderlijk wachtwoord voor gasten. Als je eenvoudig de functie voor een gastnetwerk inschakelt, hebben je gasten toegang tot internet maar niet tot andere gedeelten van je privénetwerk, zoals je computers, printers en aangesloten harde schijven.

 

Prijs: 109.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...