AEG koffiezetapparaat KF5300 KOFFIEZETTER ZWART / RVS

Prachtig koffiezetapparaat voor heerlijke filterkoffie
Koffie is onmisbaar voor het geluk van veel mensen, dus koffie moet goed gezet worden. Voor een heerlijke kop koffie is het AEG koffiezetapparaat KF5300 KOFFIEZETTER ZWART / RVS perfect.
Vol aroma, veel te genieten
Het heerlijke aroma van verse koffie komt je tegemoet als je een goed koffiezetapparaat bezit. Het AEG koffiezetapparaat KF5300 KOFFIEZETTER ZWART / RVS is zo'n apparaat dat verse koffie laat smaken zoals je het het liefste hebt. Snuif de geur op als het apparaat nog pruttelt en geniet al bij voorbaat van je verse bakkie leut. Met de Taste Intensity Selector kun je zelf bepalen of je je koffie sterk wilt drinken of liever wat minder sterk. Zo kun je met één druk op de knop je eigen ideale smaakintensiteit selecteren. Het speciale waterfilter dat AEG heeft ingebouwd zorgt voor koffie met extra kwaliteit en dat proef je. Het PureAdvantage-filter is vervangbaar, dus mocht je AEG koffiezetapparaat KF5300 KOFFIEZETTER ZWART / RVS na langdurig gebruik minder aromatische koffie leveren, dan kun je het waterfilter een keer vervangen.
Schenk royaal in
Het AEG koffiezetapparaat KF5300 KOFFIEZETTER ZWART / RVS is gemaakt om een hele kamer vol gasten van koffie te voorzien. De koffiekan heeft een inhoud van 1,25 liter en dat is voldoende voor tien kopjes koffie. Je kunt dus gastvrij koffie schenken aan heel veel mensen tegelijk. Ook als je alleen voor jezelf koffie wilt zetten, is dit een prima koffiezetapparaat want het warmhoudplaatje zorgt ervoor dat je koffie lekker op temperatuur blijft. Ook als je op een drukke dag misschien een keer vergeet om je koffiezetapparaat uit te schakelen, is er niets aan de hand. Na 40 minuten schakelt het apparaat automatisch uit. Dat scheelt weer energiekosten en het is een veilig idee. Kortom, dit stoere AEG koffiezetapparaat met zijn moderne uiterlijk is een koffiezetapparaat om lang van te genieten. Het is het ideale koffiezetapparaat voor mensen die smaak en kwaliteit belangrijk vinden.

 

Prijs: 54.49  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...