AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB61821LF A++

AEG koelvriescombinatie (inbouw) SCB61821LF
Een flexibel indeelbare koelvriescombi uitgerust met TouchControl temperatuurregeling, led display en led binnenverlichting. ProFresh technologie reguleert de luchtvochtigheid in de koelruimte en de Frostmatic-functie genereert maximale vrieskracht.
Een zuinige, praktische koelvriescombinatie
De AEG SCB61821LF heeft een A++ energie-efficiëntie en verbruikt dus 21% minder stroom dan een kast met een A+ energielabel. Voor maximaal resultaat is de koel- en vriescombinatie uitgerust met hoogwaardige kenmerken:
Met TouchControl temperatuurregeling is het binnenklimaat eenvoudig aan te passen. Gemakkelijke aanraakknoppen bieden je keuze uit 5 koel- en vriesniveaus. Een helder led-display geeft de gekozen instelling aan.
ProFresh technologie zorgt voor de juiste luchtvochtigheid in de koelkast, waardoor je levensmiddelen langer vers blijven en hun voedingsstoffen en vitamines behouden.
Met de Frostmatic-functie activeer je tijdelijk de maximale vrieskracht om vers voedsel snel in te vriezen. De vriezer keert vervolgens automatisch terug naar de normale instelling.
Dankzij LowFrost-technologie is er minieme aanslag van ijs in de vriesruimte. Ontdooien is minder vaak nodig en verloopt veel sneller.
Gemak bij het ordenen van de vriezer en koelkast
De vriezer is ingericht volgens het FlexiSpace principe van AEG. De lades en legplanken zijn lichter dan normaal en eenvoudig verwijderbaar. Zo kun je voor grotere diepvriesproducten snel een plekje maken. De koelruimte is voorzien van verstelbare legplateaus van veiligheidsglas. Ook de transparante deurvakken kunnen op verschillende posities geplaatst worden. Voor verse producten zijn er 2 lades, en omdat de koelkast aan de bovenkant van de combi zit hoef je niet te bukken om groente en fruit te pakken. Led-verlichting zorgt voor felle, gelijkmatige en energiezuinige verlichting in elke hoek van de kast. Dankzij de deur-op-deur-montage integreert het apparaat prachtig met je interieur. De draairichting van de deuren kan eenvoudig aangepast worden aan de opstelling van de keukenkasten. De AEG SCB61821LF is een mooie inbouw koelvriescombi die met verbruik van weinig energie je producten voortreffelijk gekoeld en ingevroren houdt.
Bekijk alle producten van AEG

 

Prijs: 659.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...