AEG inductie kookplaat IKE64471XB

FlexiBridge voor maximale flexibiliteit bij het koken
Op de speciale FlexiBridge-kookzone met 4 segmenten kan je kiezen welke segmenten je verbindt, en passen alle soorten kookgerei, van kleine tot extra grote potten en pannen.Direct overschakelen naar exact de juiste temperatuurMet de direct toegankelijke bedieningen van deze kookplaat kan je direct overschakelen naar exact de juiste temperatuur. Raak eenvoudigweg het juiste niveau op de schuifregelaar aan.
Meer flexibiliteit met de MaxiSense®-kookplaat
Bedek het kruisje, en de zones van deze inductiekookplaat passen zich automatisch aan aan je kookgerei – voor gelijkmatige kookresultaten ongeacht de maat of plaats van de pan.Ga van koken naar sudderen door eenvoudigweg de pan te verplaatsenMet de PowerSlide functie kan je een speciaal kookgebied creëren met vooraf ingestelde temperaturen. Hierdoor kan je snel van koken naar sudderen gaan zonder dat je de warmte-instellingen hoeft aan te passen.
Geniet van geavanceerde bediening in plaats van keukenluchtjes
Het unieke Hob2Hood-verbindingssysteem van deze kookplaat communiceert op afstand met Hob2Hood-afzuigkappen, schakelt automatisch aan en reguleert de ventilator en verlichting op basis van je  behoeften.
Eenvoudig schoon te maken oppervlak
Het oppervlak van de kookplaat is helemaal vlak en krasbestendig. En omdat het oppervlak om de pan heen koel blijft, zullen hetgeen dat eventueel gemorst wordt niet warm worden en aan het oppervlak vastkoeken. Je kan dit er gewoon afvegen om je kookplaat schoon te houden.

 

Prijs: 699.00  (klik hier voor meer informatie)

You may also like...