AEG broodrooster AT7800 RVS

Het perfecte broodrooster
De AT7800 RVS is een moderne broodrooster die goed in iedere keuken past. De broodrooster is van het betrouwbare merk AEG, één van de leiders op het gebied van huishoudelijke apparaten. Dit roestvrijstalen broodrooster komt uit de 7 series van AEG. Heb je genoeg van droog brood in de ochtend? Wil je wat anders dan het eeuwige bakje muesli? Met de broodrooster maak je in een paar minuten een heerlijke warme toast klaar.
Een broodrooster met handige functies
Met broodroosters is het vaak maar een beetje raden wanneer je toast klaar is. Dit geldt niet voor de AEG broodrooster AT7800 RVS. Op het display is exact af te lezen hoelang de broodrooster nog bezig is en wanneer je van je toast kunt genieten. De AEG broodrooster is groter dan reguliere broodroosters. Dit betekent dat er ook makkelijk dik brood of zelfs bagels in getoast kunnen worden. Wil je de perfecte toast? Kijk dan tussendoor even hoe de toast er uit ziet, zonder dat de tijd wordt gereset. Is de toast nog niet klaar, dan toast het broodrooster gewoon verder.
Voordelen van het AEG broodrooster AT7800 RVS op een rijtje
Handige display met LCD-scherm
Mooi design
Extra veel ruimte
Klaar voor een lekker ontbijt?
Zoek je een goede broodrooster voor wat afwisseling bij het ontbijt? De AEG broodrooster AT7800 RVS is een goede keus. Dit moderne broodrooster staat goed in iedere keuken en maakt de perfecte toast. Een kopje thee of koffie erbij en je hebt een lekker begin van de dag.

 

Prijs: 63.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...