AEG afzuigkap DKB1930M

Schone lucht in huis
Als je gekookt en gegeten hebt, wil je niet nog uren daarna de etensluchten in huis hebben. Ze maken het huis vochtig, je kunt er wat benauwd van worden en het is alles behalve fris. Een goede afzuigkap biedt hier uitkomst. De AEG DKB1930M is gemaakt in schouwvorm en wordt recht boven de kookplaat geïnstalleerd. Zo kunnen vetten en geurtjes direct uit de pan, in de afzuigkap verdwijnen.
Verschillende standen
De AEG DKB1930M afzuigkap heeft drie verschillende standen. Zo kun je de lucht zo krachtig wegzuigen als jij dat wil. De zuigkracht is sterk, op stand drie zuigt de afzuigkap maximaal 368 m³ lucht per uur op. De afzuigkap beschikt over een filter dat vetten en geurtjes opvangt als je aan het koken bent. Natuurlijk is dit filter op een gegeven moment vies. Je hoeft hem dan niet te vervangen, je haalt hem er simpelweg af en stopt hem in de vaatwasser. Zo zorg je ervoor dat de afzuigkap steeds efficiënt te werk blijft gaan. Wat extra licht bij het koken is altijd handig, de afzuigkap heeft halogeenlampen die precies op de kookplaat schijnen. De lampen produceren een helder licht, zodat je goed zicht hebt op je pannen.
De voordelen van de AEG afzuigkap
Filter kan gewassen worden
Makkelijk te installeren
Van het betrouwbare merk AEG
Een afzuigkap voor de middelgrote keuken
De AEG DKB1930M afzuigkap heeft een kap van 90 centimeter breed en is daardoor geschikt voor de middelgrote- tot grote keuken. De afzuigkap is met behulp van de bijgeleverde handleiding, eenvoudig zelf te installeren. Ben jij de etensluchten in huis zat? En wil je weer een frisse keuken hebben? Dan is de AEG DKB1930M afzuigkap een goede keus.

 

Prijs: 169.00  (klik hier voor meer informatie)

Dit vind je misschien ook leuk...